Benediktinių vienuolyno patalpos „Danske Bank“ perleistos teisėtai

  • Teksto dydis:

Antstolis teisėtai perdavė administracines patalpas buvusiame Benediktinių vienuolyne Vilniaus Šv. Ignoto gatvėje bankui „Danske Bank“.

Taip nusprendė Vilniaus apygardos teismas, atmetęs patalpų valdytojos bendrovės Senamiesčio svečių namai ieškinį.

„Antstolis kartu vykdė ir kitas bylas dėl skolos išieškojimo iš Senamiesčio svečių namų banko naudai, todėl turto perdavimas ir kitų skolų padengimui įmonės teisių nepažeidė. Apie lėšų paskirstymą bendrovė buvo informuota antstolio 2015 metų vasario pranešimu, tačiau šių veiksmų ji neskundė“, - rašoma teismo nutartyje.

Senamiesčio svečių namai siekė, kad negaliojančiu būtų pripažintas praėjusių metų kovo mėnesio aktas, kuriuo antstolis „Danske Bank“ perdavė įmonei priklausančias administracines patalpas ir taikyta restitucija - nekilnojamasis turtas grąžintas jai.

Senamiesčio svečių namai buvusio Benediktinių vienuolyno patalpose nuomoja administracines ir gyvenamąsias patalpas.

Sprendimą šalys per 30 dienų gali skųsti Apeliaciniam teismui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Antikvaras

Antikvaras portretas
Labai nejaukiai nuteikia komentarai, kuriuose nėra lietuviškų raidžių. kažkokie antikvariniai rašiniai. Ar kompiuteris įsigytas sendaikčių turguje, ar kompiuteris iš pasenusių bibliotekos kompiuterių, bet ir pati teksto mintis dažniausiai yra antikvarinė. Tos mintys liečia Kremliaus idėjas, ateizmą, tik ne gimtinę, laisvę ir nepriklausomybę.

ar

ar portretas
tai ne vatikanas itakavo si sprendima? juk gali atsirasti ir vienuoliu pabegeliu o tam reikalingos patalpos... ar ne taip p....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių