Aukščiausiasis Teismas atsisakė priimti G. Kėvišo skundą dėl atleidimo

Lietuvos Aukščiausiasis Teismas šią savaitę nusprendė nepriimti buvusio Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro (LNOBT) vadovo Gintauto Kėvišo skundo dėl jo atleidimo iš pareigų.

Teismas paskelbė, kad G. Kėvišo pareiškimas neatitinka kasaciniam skundui keliamų reikalavimų.

Iš pareigų pernai atleistas LNOBT vadovas skundė Vilniaus miesto apylinkės ir apygardos teismų priimtas nutartis.

Šie teismai netenkino G. Kėvišo reikalavimų grąžinti jį į darbą, panaikinti drausmines nuobaudas ir priteisti vidutinį darbo užmokestį už priverstinę pravaikštą bei neturtinę žalą.

63-ejų G. Kėvišas teatrui vadovavo 15 metų nuo 2002-ųjų. Anot jį atleidusios Kultūros ministerijos, eidamas pareigas G. Kėvišas sistemingai painiojo viešuosius ir privačius interesus.

Nuo šių metų kovo LNOBT direktoriumi dirba operos solistas ir kultūros vadybininkas Jonas Sakalauskas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

WAK

WAK portretas
Kai esi prisivoges tiek milijonu,gali visus nupirkti .Si valdzia buvo pirmoji,kuri ryzosi sukciu ,isvogusi milijonus,atleisti.Iki siol visi zinojo,bet niekas nenorejo arba nepajege pajudinti sio gudraus zuliko.

ADA

ADA portretas
Jeigu dar yra sioks toks teisingumas Lietuvoje,tai sis gudrus izulus sukcius turetu grazinti pavogtus milijonus,skirtus teatro rekonstrukcijai.O kur dar visos kitos makles...

Tokis vienas

Tokis vienas portretas
Sakot K. žulikas? Nepraeis nė metai, o jaunasis "vadybininkas" ir solistas JS parodys , kad vaikinas nelabai ką išmano ir daro tai (įskaitant ir finansus), ko K. niekada sau nei leisdavo, nei leistų.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių