Atvelykio šventė, labdaros mugė „Angelų vaikai – su meile Jums“ – jau 10-oji

  • Teksto dydis:

Vilniaus mokytojų namai ir  LR Vaiko teisių apsaugos kontrolieriaus įstaiga jau dešimtąjį kartą rengia šventę-mugę „Angelų vaikai – su meile Jums“ . Čia suvažiuoja Lietuvos specialiųjų ugdymo įstaigų ir pensionatų vaikai ir jų mokytojai. Šiemet į mugę atvyksta per 100 dalyvių iš 23 ugdymo įstaigų. 

Balandžio 27 d. (sekmadienį) visi kviečiami į šventę nuo 11 iki 15 val. Vilniaus mokytojų namų kiemelyje.

Mugėje vaikai prekiaus pačių sukurtais darbais iš stiklo, medžio, molio, gamtinių medžiagų. Pasirinkti bus ko: nertų servetėllių, dirbtinių gėlių, namų apyvokos reikmenų, papuošalų, inkilėlių ir kt. Pasak dalyvių- ši mugė jiems didžiulė ir laukiama šventė, nes jai ruošiamasi beveik  metus, o svarbiausia, darbai kuriami su meile. Visos surinktos lėšos atitenka autoriams ir jų mokykloms.

Organizatoriai pasirūpino, kad susirinkusieji nenuobodžiautų. Kiemelio scenoje keisis meniniai kolektyvai: pasirodys TV projektų X Faktorius, Chorų Eurovizijos dalyviai, A. Noviko džiazo mokyklos dainininkai, šokių kolektyvai iš Vilniaus mokyklų ir kultūros centrų  „šokdins pavasarį“, vyks margučių ridenimo varžytuvės (kviečiame atsinešti margučių).

Apsilankiusieji turės unikalią galimybę tapyti ant tikrų MINI COOPER automobilių, dalyvauti mini modeliukų slalome, pasivažinėti mini paspirtukais, pamatyti naminių ir egzotinių gyvūnų  –  Madagaskaro tarakonų, ožkyčių, kalakutų ir kt.

Savo nepakartojamais pokštais vaikučius džiugins Mantas Wizard. „Bebro blyninė“ keps skaniausius blynus, „Nesquik“ zuikis vaišins kakava.

Organizatoriai laukia visų, kurių širdyse rasis vietos angelų globojamiems vaikams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių