Artėjant Tėvo dienai dažniau kursuos 37 ir 63 maršrutų autobusai

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto savivaldybės įmonė „Susisiekimo paslaugos“ informuoja, kad artėjant Tėvo dienai keisis kai kurių viešojo transporto maršrutų darbas. Du savaitgalius iš eilės – gegužės 28–29 d. ir birželio 4–5 d. 37 Kalvarijų–Tuskulėnų–Olandų g.–Rokantiškės ir 63 Žvėrynas–Pilaitės pr.–Karveliškės maršrutų autobusai važiuos dažniau ir bus didesnės talpos.

Siekiant užtikrinti galimybę vilniečiams aplankyti savo artimųjų kapus Rokantiškėse ir Karveliškėse, minimų maršrutų autobusai savaitgaliais kursuos kur kas dažniau – 37 maršruto autobusai važiuos kas 29 min., o 63 maršruto autobusai –  kas 25–29 min., ir vietoj įprastų dviašių autobusų važiuos didesnės talpos – triašiai autobusai. Kaip įprastai, pro Saltoniškių ir Sudervės kapines 7 Šiaurės miestelis–Verkių g.–Viršuliškės–Lazdynai maršrutu taip pat kursuos triašiai autobusai.

Papildomų autobusų eismo tvarkaraščiai interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt bus paskelbti jau nuo šiandien, gegužės 25 d., taip pat informacija bus atnaujinta viešojo transporto stotelėse nuo gegužės 26 d.

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje www.vilniustransport.lt, „Susisiekimo paslaugų“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“, mobiliaisiais telefonais m.stops.lt bei darbo valandomis teikiama telefonu (8 5) 210 7050.


Šiame straipsnyje: autobusasmaršrutastėvo diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių