A.Nakas: VEKS – tai keiksmažodis

Trečiadienį Vilniaus miesto vicemerui Gintautui Babravičiui pareiškus, kad bandymas diskredituoti VEKS programą - arba piktų, arba kvailų, arba gerai apmokamų žmonių darbas, „Ekspertai.eu“ atstovas, aktorius Audrius Nakas pareiškė, jog vagystės vyksta toliau.

„Man moka redakcija, televizija, teatras moka, bet ką norėjo pasakyti vicemeras – suprantu. Tačiau tai tik būdas nukreipti dėmesį į kitus, nes vagystės vyksta toliau - nestabdomai“, - vicemero užuominas portalui komentavo A.Nakas.

Jo teigimu, vogti mūsų šalyje, pasirodo, galima, nes teisėsauga ir prokurorai sąmoningai netiria šių reikalų ir mums aiškiai pareiškė, kad niekas nebus ištirta ir jokių areštų nebus.

„Tik niekaip nesuprantu, kam tos spaudos konferencijos, nes žmonės žino, kad VEKS – tai keiksmažodis, asociacija su korupcija ir vagystėmis, tik su kultūra nieko bendra neturi, todėl tegu patraukia nuo jos rankas. Programa VEKS yra afera ir tai - ne mūsų sugalvotas terminas. Dar buvęs kultūros ministras Jonas Jučas yra pasakęs, kad tai – puota maro metu. O šimtus tūkstančių litų saviems projektams jie tikrai ras, nes valdiškus pinigus labai patogu vogti. Dėl to ir neieškoma privačių rėmėjų“, - sakė „Ekspertai.eu“ atstovas.


Šiame straipsnyje: VEKSnakas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių