„airBaltic“ skraidina iš Vilniaus į Miuncheną

  • Teksto dydis:

Pirmadienį Baltijos šalių oro linijų bendrovė „airBaltic“ pradeda tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Miuncheną. Naujasis maršrutas keliautojams iš Lietuvos ir Vokietijos suteiks daugiau keliavimo pasirinkimo galimybių.

„Naujasis maršrutas iš Vilniaus į Miuncheną prisidės prie jau vykdomų skrydžių šia kryptimi iš Rygos bei sustiprins bendrovės poziciją Baltijos šalių regione“, – sako „airBaltic“ vyresnysis susisiekimo viceprezidentas Wolfgang Reuss.

„Labai džiaugiamės, kad „airBaltic“ skrydžiai iš Vilniaus suteiks galimybę greitai ir patogiai pasiekti „Skytrax“ apdovanojimuose keleivių geriausiai Europoje įvertintą Miuncheno oro uostą. Šis miestas turistams pasirodys žavus tiek vasarą, tiek žiemą, o verslo keliautojai galės taupyti savo laiką dėl tiesioginio skrydžio. Neabejojame, kad keliautojai įvertins naujojo skrydžio privalumus“, – teigia Jūratė Baltrušaitytė, Lietuvos oro uostų Komercijos direktorė

Skrydžiai naujuoju maršrutu bus vykdomi 3 kartus per savaitę, „Boeing 737“ lėktuvais. Kelionės trukmė – 2 val. 5 min. Bilietas į vieną pusę kainuos nuo 39 eurų, įskaitant oro uosto mokesčius ir rinkliavas.

Baltijos šalių oro linijų bendrovė „airBaltic“ skraido į daugiau nei 60 Europos, Skandinavijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus ir Palangos oro uostų į Stokholmą, Berlyną, Amsterdamą, Rygą, Taliną, o nuo šiol ir į Paryžių bei Miuncheną. Taip pat bendrovė siūlo naujus tiesioginius skrydžius iš Talino bei Rygos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių