„Air Lituanica“ skraidins į Amsterdamą

  • Teksto dydis:

Vilniaus savivaldybės valdoma skrydžių bendrovė „Air Lituanica“ vasaros pabaigoje atnaujins skrydžius į Amsterdamą. Be to, įmonė žiemą pratęs skrydžius į Bilundą Danijoje, pranešė bendrovė.

„Air Lituanica“ komunikacijos vadovė Sandra Meškauskaitė BNS sakė, jog skrydžiai į Amsterdamą atnaujinami nuo rugpjūčio 31 dienos.

„Amsterdamo reisas buvo tikrai populiarus, todėl mes jį siekiame atnaujinti. Šį kartą į Amsterdamą skrydžiai bus vykdomi su mūsų orlaiviais“, - BNS tvirtino S.Meškauskaitė.

Pradžioje „Air Lituanica“ į Amsterdamą skraidins vieną kartą per dieną, o vėliau - du kartus.

Skrydžiai į Amsterdamą buvo nutraukti pernai lapkritį, kai „Estonian Air“ nutraukė sutartį su „Air Lituanica“, kuri esą neįvykdė savo mokėjimo įsipareigojimų.

„Air Lituanica“ komercijos direktorius Simonas Bartkus sakė, kad liepos-rugpjūčio mėnesiais į Bilundą pervežus kur kas daugiau nei manyta keleivių, o orlaivių užpildymui siekus 76 proc., birželio 16 dieną pradėti skrydžiai pratęsti iki 2015 metų kovo pabaigos.

Pernai birželį veiklą pradėjusi „Air Lituanica“ per pirmuosius metus pervežė 100 tūkst. keleivių. Įmonė dviem lėktuvais tiesiogiai skraidina iš Vilniaus į Briuselį, Berlyną, Prahą, Miuncheną, Paryžių, Taliną, vasarą – į Geteborgą, Malmę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių