Vilniuje vyksiantį „Gregorian“ koncertą galės išgirsti dvigubai daugiau žiūrovų

  • Teksto dydis:

Gruodžio 17 d. Vilniaus Kongresų rūmuose turėjęs vykti grigališkojo choralo virtuozų „Gregorian“ koncertas yra perkeliamas į naująją „Compensa koncertų salę“. Iki koncerto likus dar keliems mėnesiams visi bilietai į vienintelį Lietuvoje vyksiantį grupės koncertą jau buvo išpirkti, todėl suskubta „Winter Chants“ koncertinio turo pasirodymą perkelti į dvigubai didesnę erdvę.

„Tai, jog bilietai į „Gregorian“ koncertą buvo iššluoti per rekordiškai trumpą laiką dar kartą įrodo, jog Lietuvos publika pamilo dainuojančius „vienuolius“. Šios grupės pasirodymai kasmet tampa vis įspūdingesniais garso ir vaizdo spektakliais, tad džiaugiamės, jog naujoje sostinės koncertų erdvėje savo mylimus atlikėjus galės išgirsti dar daugiau grigališkojo choralo gerbėjų,“- sako koncerto organizatoriai. 

Nuo pat susikūrimo „Gregorian“ klausytojus pavergė savo unikaliu, grigališkojo choralo stiliumi atliekamais pasauliniais roko ir popmuzikos hitais.  Vienuolių drabužius dėvinčių atlikėjų lūpose populiarios melodijos skamba taip, tarsi būtų atkeliavusios iš viduramžių. Beveik kasmet „Gregorian“ išleidžia po naują albumą, kurie visuomet yra įrašinėjami bažnyčioje  - taip dainoms suteikiamas  autentiškas skambesys. Iš viso „Gregorian“ yra išleidę penkiolika albumų ir aštuonis DVD diskus.

Paslaptimi dvelkiantys grupės „Gregorian“ koncertai visame pasaulyje sulaukia didžiulio susidomėjimo.  Jų populiarumą lemia aukštas profesionalumo lygis, kvapą gniaužianti scenografija, įspūdingi ir techniškai sudėtingi šviesos ir lazerių efektai bei itin preciziškai parenkamas repertuaras. „Gregorian“ atlieka Eltono Johno, Stingo, Eriko Claptono, „Depeche Mode“, „Metallica“, „AC/DC“, „The Doors“, „Rammstein“, „Pink Floyd“, „Duran Duran“, „Hurts“, „U2“ ir kitų populiarių grupių dainas, kurios suskamba visiškai naujai ir netikėtai.

Vienintelis „Gregorian“ kalėdinio turo „Winter Chants“ koncertas vyks š.m. gruodžio 17 d. 20 val. „Compensa koncertų salėje“, įsikūrusioje Kernavės g. 84, Vilniuje. Bilietus platina: Bilietai.lt. Žiūrovai, jau įsigiję bilietus į „Gregorian“ koncertą, turimus bilietus galės pasikeisti renginio dieną koncertų salėje - jiems bus skirtos geriausios ir ne prastesnio lygio nei jų pasirinktos Kongresų rūmuose vietos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių