Vilniuje viešėjo kino legendos – jų nuotykius Lietuvoje pamatys visas pasaulis

  • Teksto dydis:

Antradienį sostinėje lankėsi pasaulinio lygio žvaigždės Viljamas Šatneris (William Shatner), Džordžas Foremanas (George Foreman), Henris Vinkleris (Henry Winkler) ir Teris Brodšo (Terry Bradshaw), kurių įspūdingo priėmimo Rotušėje kadrai pateks į amerikiečių realybės šou „Geriau vėliau negu niekada“ turinį.

Lietuviškų šaknų turintį V. Šatnerį su visa komanda pasveikino sostinės meras Remigijus Šimašius. Lietuviškų šaknų turintis V. Šatneris, išgarsėjęs po kultinio serialo „Žvaigždžių kelias“, kartu su komanda nusprendė atvykti į Lietuvą bei nufilmuoti vieną iš realybės šou „Geriau vėliau negu niekada“ II-ojo sezono serijų. Šis realybės šou stebimas daugiau nei 10 milijonų žiūrovų visame pasaulyje.


Filmavimo metu TV žvaigždės taip pat aplankė Trakų pilį ir Rumšiškes. Kaip sakė su NBC komanda dirbanti „Baltijos filmų paslaugos“ prodiuserė Lineta Mišeikytė, realybės šou prodiuseriai liko sužavėti Lietuva, priblokšti Vilniaus senamiesčio grožio, skanių lietuviškų patiekalų.

„Šį kartą NBC filmuoja ne tik Lietuvoje, bet ir apie Lietuvą, o tai yra geriausia reklama apie mus užsieniečiams, kurie pamatys šį serialą. Seriale filmuojasi didžiausios JAV žvaigždės ir grožisi mūsų šalies vaizdais, Vilniaus senamiesčiu – tai labai didelė garbė miestui“, – sakė L. Mišeikytė.


,,Neįtikėtas sutapimas – mano vizitas Vilniuje sutapo su mano vaikystės dievaičių apsilankymu Lietuvoje! Aš užaugau žiūrėdamas „Žvaigždžių kelią“, buvo tikra garbė pasveikinti legendinį V. Šatnerį ir jo nuostabią komandą: G. Foremaną, T. Brodšo ir H. Vinklerį. Mane nepaprastai įkvepia tai, ką šie žmonės pasiekė dirbdami kartu – komandos kelionės po pasaulį įkvepia milijonus žmonių, jų nuotykius Azijoje stebėjo visas pasaulis, o naujojo sezono filmavimas atvedė į Lietuvą. Jų sutikimas Rotušėje buvo labai nuotaikingas, džiugu, kad Vilniaus meras sugalvojo juos sutikti su autentiškomis dainomis bei šokiais. Šis įvykis tikrai įsimins ilgam“, – pasakojo Lietuvoje viešintis verslininkas iš Indijos Utsava Kasera.

Filmavimų metu masinėms scenoms buvo įdarbinta apie 200 lietuvių aktorių, su kuriais dirbo apie 50 žmonių filmo kūrėjų komanda iš JAV.

„Geriau vėliau negu niekada“ – NBC televizijos realybės šou, pasakojantis apie keturių į pensiją išėjusių Holivudo žvaigždžių keliones po pasaulį. Kelionėje V. Šatneris, H. Vinkleris, T. Brodšo ir Dž. Formanas ragaus tradicinio lietuviško maisto, mokysis tradicinių šokių, linksmai leis laiką, o vėliau jų kelionę galės stebėti televizijos žiūrovai. Tikimasi, kad antrasis serialo sezonas bus transliuojamas ir Lietuvos kanalų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių