Vilniečiai su trenksmu uždarė koncertų ciklą „Rytinės miesto melodijos“

  • Teksto dydis:

Visą lapkričio mėnesį beprotiška rytinių koncertų idėja stebino Kauno, Klaipėdos ir Vilniaus gyventojus. Ketvirtadienį buvo surengtas paskutinis rytinis koncertas, kuriame grojo ne tik rytinių koncertų pionieriai „Subtilu-Z“, bet ir Saulius Petreikis bei Laura Budreckytė.

Šį ryta Piano.lt salė lūžo nuo lankytoju gausos, kurie nekantravo išgirsti pirmuosius muzikos akordus. Kiekvienas rytinio koncerto svečias buvo pavaišintas „Coffee Inn“ kava, šviežiomis bandelėmis bei apdovanotas naujausiu savaitraščio „Vilniaus diena“ numeriu.

„Subtilu-Z“ koncertą pradėjo nuo saldaus žiovulio, po kurio visus žadino savo nuotaikinga muzika bei rytine mankšta. Kaip jau tapo įprasta, grupė nariai į sceną žengė vilkėdami pižamas bei avėdami šlepetes. Koncerto metu „Subtilu-Z“ juokavo bei kalbino žiūrovus, vieną laimingąjį apdovanojo savo kompaktine plokštele. Taip pat jie apgailestavo, kad rytiniai koncertai baigiasi ir nuo šiol žiūrovų niekas taip anksti nebekels.

Klausytojai ne tik išgirdo puikios muzikos, bet ir patys galėjo prisidėti prie muzikantų ir su jais kartu pagroti.

„Rytinio miesto melodijos...“ koncertų ciklas, sumanytas Piano.lt, vyko trijuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Kiekviename mieste buvo surengta po 3 koncertus. Piano.lt rytinių koncertų organizatoriai sako, kad ši idėja pasiteisino su kaupu, todėl jie pažada dar kartą visus ankstyvuosius muzikos mylėtojus sukviesti į tokius koncertus!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių