Vilniaus teatrui „Lėlė“ toliau vadovaus J. Marcinkevičius

  • Teksto dydis:

Konkursą eiti Vilniaus teatro „Lėlė“ vadovo pareigas laimėjo Juozas Marcinkevičius, šiam teatrui vadovaujantis nuo 2004 metų.

Konkursą eiti Vilniaus teatro „Lėlė“ vadovo pareigas laimėjo Juozas Marcinkevičius, šiam teatrui vadovaujantis nuo 2004 metų.

Pasak kultūros ministro patarėjos Dalios Vencevičienės, šiame ministerijos skelbtame konkurse varžėsi du kandidatai.

62-ejų J.Marcinkevičius prieš tapdamas teatro „Lėlė“ vadovu yra buvęs šio teatro meno vadovu (2000-2003 metais), šio teatro tarybos pirmininku, kaip aktorius šiame teatre jis suvaidino daugiau kaip 30 spektaklių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Daiva

Daiva portretas
Kaip susijusi Koncervatorija su mano tetos mirtimi ? Augenija Zelenauskiene Palanga-Vilnius. Verslininkė, Lietuvos ir Palangos našlaičių labdaros ir paramos fondo " KLOTILDA" ikūrėja ir pirmininkė. Mirė 2005-10-16 Palangoje. Paliko man palikima testamentu, apie kuri niekas man nepranešė. Sužinojau tik 2021 m, mano du nepilnamečius vaikus pagrobė antra karta, išlauždami buto duris 2021-02-11 d, pirma karta pagrobė 2017-04-20 d iš dienos centro, kuris tuomet buvo Kauno 3 Vilnius. Kankina mano 3 vaikus, sukčiai, laiko 2 vaikus vaiku namuose " Gilė" Vilnius, reikalauja išpirkos, kad atcisakyčiau visu paveldėjimų. Sukčiai pranešė , kad našlaičių stovykla nugriove ir stato nauja. Tai sukčių vagystė, nes vaikam našlaičiams dar nebuvo pastatyta, bet jau buvo skirtas stovyklos financavimas. Užgrobe namus Palangoje, sumažinę sklypa, vyksta nelegalios daugiabučio statybos. Deklaruoja mano vardu, nes aš paveldėtoje Daiva Marcinkevičiūtė. Už restorano nugriovima atcakinga Koncervatorija, taip sake
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių