Vakarėlyje pildėsi „Beissoul & Einius” gerbėjų svajonės

  • Teksto dydis:

Penktadienį menų fabrike „Loftas“ vilniečiai ir miesto svečiai rinkosi į „Samsung Galaxy A Dream“ vakarėlį, kuriame pasirodymą surengė šių metų „MAMA” apdovanojimo laimėtojai elektroninės muzikos duetas “Beissoul & Einius”. Šie atlikėjai kartu su technologijų kompanija „Samsung“ išpildė dviejų grupės gerbėjų svajones – kvietė juos ant scenos gyvam pasirodymui. 

„Mūsų kompanija tiki, kad, pasitelkus technologijas, žmonių svajones galima paversti realybe. Šiuo renginiu siekėme ne tik padėti išpildyti dviejų jaunų žmonių svajones, tačiau ir parodyti, kad „Samsung Galaxy A (2016)“ telefonai atitinka šiuolaikinio jaunimo poreikius - yra stilingo dizaino, turi kokybišką kamerą su daug įdomių galimybių, greitą įkrovimą ir gali būti puikūs pagalbininkai siekiant savo tikslų ir svajonių“, - sakė Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ padalinio Lietuvoje vadovas.

„Puiku, kad kartu su kompanija šį vakarą išpildėme ne vieną gerbėjo svajonę. Mūsų gerbėjai – yra visa ko pagrindas, mes augame kartu su tais, kurie seka mūsų kūrybą, dalinamės mintimis bei idėjomis. Tai abipusės energetines dalybos.“ – sakė Artūras Žabas – Beissoul, kartu su kolega Einiumi Jaručiu tapęs šiuolaikiniam jaunimui skirtų „Samsung Galaxy A (2016)  telefonų ambasadoriumi.

Vakarėlio metu „Beissoul & Einius” gerbėja Ernesta Jankauskaitė kartu su atlikėjais scenoje sudainavo jų dainą „Beautiful life“. Mergina progą išpildyti šią muzikinę svajonę laimėjo konkurse, skelbtame „Samsung Lietuva“ „Facebook“ profilyje.

„Nors dainuoju nuo vaikystės, tikrai jaudinausi. Kita vertus, išsipildė mano svajonė - buvau ant scenos ir dainavau kartu su mylimais atlikėjais. Man patinka jų muzika, jie įdomūs, kitokie“, - įspūdžiais dalinosi E. Jankauskaitė.

Kitas laimingasis, Lukas Pocius, kartu su minia stebėjo jo paties kurtame vaizdo klipe įamžintas susitikimo su Beissoul & Einius akimirkas. „Seniai svajojau susitikti su Beissoul ir Einiumi. O galimybė nufilmuoti atlikėjus gyvai pačiam buvo jaudinanti ir išties įdomi“, - kalbėjo konkurso nugalėtojas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių