V. Diawaros ir G. Mačiulskio „Afrodelic“ projektas užtonizavo kiekvieną

  • Teksto dydis:

Vakar menų fabriko „Loftas“ sienos pulsavo afrikietiškos muzikos ritmais bei elektroninės muzikos sinteze. Muzikantų Viktoro Diawaros ir Gedimino Mačiulskio projektas „Afrodelic“ sulaukė nemažo melomanų susidomėjimo.

„Afrodelic“ – naujas V. Diavaros projektas, įkvėptas kelionės į Afriką ir „Human Zoo“ festivalio. Kartu su multi-instrumentalistu G. Mačiulskiu jų muzikinis skambesys paskanintas afrikietiškais prieskoniais.

Patys muzikantai šmaikštavo, kad „Afrodelic“ skambesys gimsta sumaišius lietuviškas ir afrikietiškas melodijas. „Sujunkime lietuvišką elektroninę muziką su tradicine afrikietiška ir tai bus „Afrodelic“, – sako atlikėjai.

Klausytojus pavergę saulėtu energijos kokteiliu, V. Diawara atviravo, kad jau daug metų groja drauge su perkusininku G. Mačiulskiu. „Pagaliau šiemet sugalvojome sujungti savo jėgas ir pradėti šį projektą“, – sakė jis.

Perkusininkas G. Mačiulskis tiki, kad afrikietiška muzika leidžia žvelgti į pasaulį plačiau. Vyras minėjo, kad šis projektas bus naudingas visiems: net tiems, kurie neklauso tokios muzikos.

Taip pat prie muzikantų prisijungė ir „Afrikos būgnų“ kompanija, kuriuos visus sujungė būgnai, Afrika ir meilė, o ritmai, dainos ir šokiai atliekami gyvai užtonizavo kiekvieną ir leido pažvelgti į pasaulį kitaip.


Šiame straipsnyje: AfrodelickoncertasLoftas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių