Svynio Todo vaidmenį atliks solistas iš Los Andželo

  • Teksto dydis:

„Vilnius City Opera“ skuba pranešti apie netikėtus pasikeitimus vasario 17-21 d. „Svnio Todo - demono kirpėjo“ spektakliuose. Po ilgų pasiruošimų ir repeticijų, Jevgenijui Ulanovui vis dėlto pritrūko laiko paruošti Svynio Todo partiją. Nors solistas praleido daug laiko ruošdamasis individualiai, o vėliau nemažai repetavo su kolegomis Vilniuje, miuziklas pasirodė kietesnis riešutėlis, nei manyta. Vis dėlto D. Ibelhauptaitė nenusimena, sakydama, jog dabar tai tiesiog reiškia, jog Jevgenijus lieka skoloje VCO publikai ir privalės grįžti dar!

Na, o visų nusipirkusių bilietus į spektaklius laukia dar didesnė staigmena: Svynio vaidmenį iš Los Andželo, nutraukęs savo atostogas, atlikti atskrido vokiečių kilmės solistas Davidas Arnspergeris. Dar gruodžio mėnesį šis solistas Todo vaidmenį atliko Velso nacionalinėje operoje, kurios naująjį miuziklo pastatymą kritikai vertino ne žemesniais, nei keturių (iš penkių) žvaigždučių vertinimais.

VCO kolektyvas džiaugiasi, galėdamas pasitikti šiame žanre jau patyrusį kolegą ir jaučiasi lyg aukščiausios klasės teatras, galintis sulaukti net dviejų Svynių iš garsiausių operos teatrų. „Šią savaitę įveikėme iš pažiūros neįveikiamą problemą - radom Svynį Todą! Neatsitiktinai jis yra labai retas solisto repertuare - muzikiniu sudėtingumu ir teksto apimtimi garsėjantis vaidmuo sunkiai įveikiamas, ir jį dainuojantys solistai yra tikrai vienetiniai. Iš tikrų operos baritonų Svynį fantastiškai yra paruošęs tik Bryn Terfel. Deja, mes jo negalime pasikviesti, nes jis šiuo metu dainuoja Boriso Godunovo vaidmenį Londono Karališkosios operos pastatyme, beje kartu su Kostu Smoriginu", - juokiasi režisierė D. Ibelhauptaitė, - „Todėl esame dėkingi likimui ir kolegoms Londone, kad padėjo pasikviesti Davidą Arnspergerį. Matyt, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą, - susitiksime jau greitai!"



NAUJAUSI KOMENTARAI

bjaurus turinys

bjaurus turinys portretas
nesuprantu kuo cia visi zavisi stato ta spektalkli.neiciau niekada jo ziureti.zavesys kaip kirpejas galva nupjauna kraujas bega.kur cia grozis parasykit.odel vis stato tuos spektaklius.kazka grazaus parodykit ir taip nykus gyvenimas.anglai state dabar pas mus visi laimingi.nesuprantu nei tokio spektaklio nei jo reiksmes
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių