Savaitgalį linksmintis kvies badmintono mėgėjų turnyras „Vilniaus plunksna“

  • Teksto dydis:

Ketverius metus Vilniaus Lukiškių aikštėje karaliavęs badmintono mėgėjų turnyras „Vilniaus plunksna“ šiemet keliasi į Vingio parką. Liepos 24 d. čia raketes surems ir dėl geriausiųjų vardo kovos 60 komandų.

„Daryk, kaip išeina“, – šiemet dalyviams sako organizatoriai, kviesdami registruotis ir akcentuodami, kad šis turnyras pirmiausia skirtas būtent badmintono mėgėjams, o ne profesionalams.

„Priimta galvoti, kad sportas – tai sunkus darbas, valios ir užsispyrimo egzaminas. Nepamirškime, kad sportuojant galima tiesiog smagiai praleisti laiką. Būtent tai mes ir kviečiame padaryti“, – sako Žilvinas Stumbras, vienas „Vilniaus plunksnos“ organizatorių.

Jis primena, kad renginyje laukiami visi nepriklausomai nuo amžiaus, lyties, sportinio pasirengimo, kūno sudėjimo ar religijos: „Dalyvius supažindinsime su esminėmis žaidimo taisyklėmis. O kokią techniką naudoti ir kaip atrodyti – čia paliekame erdvę fantazijai“.

Pagrindinis reikalavimas – 4 žmonių komandoje turi būti 2 vaikinai ir 2 merginos. „Vilniaus plunksna“ – atviras ir draugiškas festivalis, kuriame nebūtinas solidumas, tačiau kūrybiškumas labai vertinamas. Organizatoriai skatina komandas pagalvoti apie išsiskiriančias uniformas ir unikalų pavadinimą: gerą nuotaiką kuria net mažiausios detalės.

Turnyro metu Vingio parke bus įrengta 16 aikštelių, kuriose, planuojama, sužais iki 300 badmintono mėgėjų. Turnyre nedalyvaujantys, tačiau „Vilniaus plunksnai“ neabejingi, gaus raketes ir galės varžytis festivalio partnerių „Small Planet Airlines“ įrengtose žiūrovų aikštelėse.

Programa:

12.00 val. – Dalyvių registracija. Po registracijos – komandinė nuotrauka (nepamirškite komandinės uniformos!).

13.00 val. – Renginio vedėjas ir teisėjai paaiškina taisykles.

​13.05 val. – Prasideda atrankinės rungtynės grupėse.

16.50 val. – Baigiasi atrankinės, nustatomi finalininkai.

17.00 val. – Prasideda ketvirtfinaliai. Dalyvauja 8 komandos.

18.30 val. – Apdovanojimų ceremonija ant scenos.

19.00 val. – ​Turnyro pabaiga.

Daugiau informacijos: www.vilniausplunksna.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arijus

Arijus portretas
Tikrai labai įdomus ir aktyvus žaidimas. Pradėjau mokytis jį žaisti. Dabar tik ieškau įrangos tinkamos. Radau patikimą http://zaidimustalai.lt/sporto-prekes/badmintonas/badmintono-raketes.html
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių