Reperis SCARLXRD žada pragariškai kietą vakarėlį

  • Teksto dydis:

Scenos smurtautoju vadinamas reperis SCARLXRD, kuris birželio 6 d. menų fabrike LOFTAS surengs savo pirmąjį pasirodymą Lietuvoje, paskelbė dvi karštas naujienas.

Jis pristatė savo naujausią albumą DXXM ir paskelbė, kas apšildys jo koncertą Lietuvoje.

Naujame vieno labiausiai kylančių alternatyviosios muzikos atstovų SCARLXRD albume DXXM – net 14 stogą raunančių kompozicijų, rašoma organizatorių pranešime. Įniršis, noise, scream, iškraipytas vokalas, sunkiųjų gitarų skambesys, spąstų elementai, agresyvi atlikimo maniera – maištininkas su juoda kauke lieka ištikimas sau ir naujame albume DXXM toliau vysto savitą garsą ir stilių.

Juodi nagai, drabužiai ir tokios pat spalvos pusę veido dengianti kaukė – tai ne tik kietas stilius. Tai yra vidinio pasaulio atspindys, kuris atgimsta šio vyruko dainose. O jis turi ką pasakyti – jo dainos pritvinkusios aštrių problemų, asmeninių išgyvenimų, padiktuotos nevilties. Jos tiesiog pulsuoja pykčiu ir skatina veikti – pasiųsti visus velniop ir daryti tik tai, nuo ko „veža“. SCARLXRD nusispjauti, kokia muzika dabar yra „ant bangos“ ir ką apie jį kalba pogrindyje. Jis yra užvaldytas savo vidinių demonų, kurie nuolat zuja jo galvoje ir diktuoja pragariškus tekstus bei padeda jam kurti naujas repo tendencijas.

Tad nenuostabu, kad scenos smurtautoju vadinamo reperio koncertą apšildys šiuolaikinio hiphopo madą Lietuvoje diktuojanti grupė „Mad Money“. Tai – velniškai karštas derinys, kuris žada tikrąjį „Didįjį sprogimą“. Grupė jau ne vieną kartą buvo nominuota M.A.M.A. ir Lietuvos hiphopo muzikos apdovanojimuose, o jos kūrinys „Mi Casa Tu Casa“ pelnė auksinio singlo statulėlę. Prieš mėnesį „Mad Money“ išleido naują dainą „Cukrus & Mielės“ ir šiuo metu jau aktyviai pluša studijoje, kurioje įrašinėja naują kūrinį.

„Šis pusmetis mums labai darbingas. LOFTO scena dalinomės su vaikystės repo dievuku „The Game“, „Žalgirio“ arenoje apšildėme G&G Sindikatą, o kovo pabaigoje pristatėme naują kūrinį su vaizdo klipu, kuris turi jau beveik vieną milijoną perklausų. Dabar ne tik laukiame koncerto su SCARLXRD, bet ir pradedame kūrinio BAE vaizdo klipo filmavimo darbus. Birželį tikimės jį pristatyti mūsų gerbėjams“ – pasakoja „Mad Money“ lyderis Gediminas.

Agresyvi dainų atlikimo maniera, nuo scenos sklindanti nevaldoma energetika ir klyksmai, skambantys tarsi patekus į pragarą, šuoliai tiesiai ant minios ir mosh pit – tai tik maža dalis to, ką žada organizatoriai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių