R. Williamso koncerto Vilniuje žiūrovų laukia išskirtinė dovana

  • Teksto dydis:

Robbie Williamso, kuris kitų metų rugpjūčio 16 d. surengs įspūdingą šou Vilniaus Vingio parke, koncerto žiūrovams paruošta išskirtinė Kalėdų dovana.

Populiarusis britų dainininkas neseniai socialiniuose tinkluose klausė, kuri daina iš jo naujojo albumo „The Heavy Entertainment Show“ yra pati mėgiamiausia. Apklausoje dalyvavo keli šimtai tūkstanči ų gerbėjų, kurių balsai lėmė, kad geriausia albumo daina tapo „Love My Life“.

Netrukus po to, kai R.Williamsas pasidalino šia naujiena, buvo patvirtina, kad koncerto Vilniuje žiūrovams gaus ypatingą dovaną: visą gruodžio mėnesį įsigiję bilietus kasdien galės laimėti po 10 albumo CD. Konkursas vyks oficialioje koncerto organizatoriaus „Live Nation Lietuva“ sukurtoje R.Williamso koncerto Vilniuje „Facebook“ paskyroje. 

„Love My Life“ yra antras singlas, pristatęs lapkričio 4 d. pasirodžiusį R.Williamso studijinį albumą „The Heavy Entertainment Show“. Naujausią hitą atlikėjas sukūrė kartu su kitu britų muzikantu Gary Go ir žinomu airių kilmės dainų autoriumi Johnny McDaidu. Pastarasis yra parašęs žinomais hitais tapusias dainininko Edo Sheerano, grupių „Snow Patrol“, „Kodaline“, „Example“, „Rudimental“, „Biffy Clyro“ ir daugelio kitų dainas.

R.Williamsas, pristatydamas singlą „Love My Life“, jį dedikavo savo vaikams. „Mes visi tikimės spėti paruošti savo vaikus kelionei į pasaulį. Tikime, kad atėjus laikui, jie bus įvaldę visas tam reikalingas priemones. Apie tai ir yra mano naujoji daina“, – sakė R.Williamsas.

R.Williamso hitas „Love My Life“:

 

 

 

Vienas populiariausių pasaulio atlikėjų paskelbė, kad „The Heavy Entertainment Show“ gastrolių metu aplankys 18 šalių, kuriose surengs 29 koncertus. Po dvejų metų pertraukos R.Williamsas viešės ir Lietuvoje. Britų muzikos superžvaigždė Vilniaus Vingio parke koncertuos rugpjūčio 16 d. Jau dabar didžiausiu 2017 m. koncertu tituluojamas šou bus vienintelis R.Williamso pasirodymas Baltijos šalyse. Gastrolės prasidės birželio 2 d. pasirodymu „Etihad“ stadione Mančesteryje. Specialaus svečio teisėmis R.Williamso gastrolėse dalyvaus populiarusis duetas „Erasure“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių