Prie Baltojo tilto – vienintelė Lietuvoje vaikų vasaros poilsio stovyklų mugė

  • Teksto dydis:

Šeštadienį nuo 12.00 iki 18.00 valandos krantinėje prie Baltojo tilto šurmuliuos kol kas vienintelė Lietuvoje vaikų vasaros poilsio stovyklų mugė.

Šventė šeimai “Menų pieva”  vyksta jau trečius metus ir sutraukia gausų būrį stovyklų organizatorių. Stovyklų spektras labai įvairus – nuo dieninių iki kalbų stovyklų užsienio šalyse, taigi turėtų būti įdomus ne tik vilniečiams, bet ir miesto svečiams. Mugėje vilniečiai taip pat galės susipažinti su ilgu sąrašu stovyklų, kurios yra pateikusios paraiškas Vilniaus miesto vaikų vasaros poilsio programų konkursui – Savivaldybės paramai gauti.

Renginyje visiems bus daug veiklos ir pramogų.  Artėja vasara – didysis atostogų metas, todėl tėvelius turėtų sudominti renginio metu veiksianti Vasaros stovyklų mugė, kurioje bus galima susipažinti su vaikų vasaros poilsio galimybėmis tiek Vilniuje, tiek už jo ribų. Tai puiki proga susitikti su stovyklų organizatoriais, kurie detaliau pristatys stovyklų programas ir atsakys į visus rūpimus klausimus.

Pieva pasipuoš vaikų darbų parodomis, renginio svečiai galės paklausyti koncerto , vyks loterija, veiks sporto, žaidimų, pramogų erdvės, įvairios menų dirbtuvėlės, kuriose  galės visi išbandyti žiedimo ratą ir kitas dailės technikas, vaikai leis į dangų balionus su savo norais ir svajonėmis.

Pievoje veiks „Marceliukės klėties“ virtuvė, bus prekiaujama ledais,  rankų darbo saldainiais. 

Renginį kartu su partneriais organizuoja Vilniaus vaikų ir jaunimo klubas „Šatrija“, renginį globoja Vilniaus miesto savivaldybė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių