Po metų derybų į Vilnių atvyksta garsioji atlikėja LP

  • Teksto dydis:

Gruodžio mėnesį Vilniaus koncertų salėje „Compensa“ savo koncertą surengs garsi JAV alternatyviosios muzikos atlikėja ir dainų kūrėja LP. 

Menininkę, bendradarbiaujančią su Cher, Rihanna, „The Backstreet Boys“ ir Christina Aguilera, labiausiai išgarsino jos hitas „Lost on You“, turintis milijonus perklausų internete ir tapęs daugkart platininiu Europoje. Į Lietuvą LP su savo grupe atvyksta pirmą kartą, po gerus metus trukusių derybų.

Kas ji tokia?

Laura Pergolizzi (toks tikrasis dainininkės vardas) gimė 1981 m. italų šeimoje. 1996 m. persikėlė gyventi į Niujorką, tuomet ir pasirinko savo scenos slapyvardį LP. Debiutinis studijoje įrašytas albumas „Heart-Shaped Scar“ pasirodė 2001 m., po kelerių metų buvo išleistas ir antrasis – „Suburban Sprawl & Alcohol“. 2010 m. kūrėja persikraustė į Los Andželą, kur jos laukė pirmas rimtas proveržis – kartu su Rihanna sukurta daina „Cheers (Drink to That)“. Ne mažiau sėkminga buvo ir Christinai Aguilerai sukurta daina „Beautiful People“, įtraukta į filmo „Burleska“ garso takelį.

2012 m. gegužės mėn. Laura pasirodė ant žurnalo „Vogue“ viršelio, o 2014 m. kompanija „Warner Bros. Records“ išleido jos trečiąjį albumą „Forever for Now“. Tačiau vos po metų pasirodęs jos darbas „Lost on You“ tapo išties sėkmingiausiu projektu, padovanojusiu gerbėjams visą eilę puikių kūrinių, tokių kaip „Lost on You“, „Muddy Waters“, „Other People“, „Tightrope“ ir daugelį kitų.

Šiemet LP yra nominuota nepriklausomos muzikos asociacijos rengiamiems „AIM Award“ apdovanojimams, kur geriausio gyvo pasirodymo nominacijoje varžysis su „Counterfeit“, Ricku Astley, Jacku Savoretti ir „Passenger“.

Koncertas vyks 2017 m. gruodžio 11 d. Vilniaus koncertų salėje „Compensa“. Bilietai prekyboje nuo 2017 m. rugsėjo 1 d. Bilietų platintojas: www.bilietai.lt. Išankstinė prekyba „Medusa Concert“ klubo nariams su kodu – nuo rugpjūčio 30 d. Koncertą organizuoja www.medusaconcert.lt.


Šiame straipsnyje: LPdainininkėkoncertas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gerbėja

Gerbėja portretas
Turėdama šitokį nerealų balsą, ji gali būti kokia nori ir mylėti ką tik nori. Tai supranti jos paklausęs.

Anonimas

Anonimas portretas
Nereali atlikeja! Butinai nueisiu i koncerta!!!!!

Pilietis

Pilietis portretas
Nereikia Lietuvai narkomanų ir alkoholikų.Visos ” tokios įžymybės” yra tokie.Veltui neičiau.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių