Muzikinis konkursas „Novus“ laimėtojams dovanos neeilines galimybes

  • Teksto dydis:

Vasaros pradžioje prasidės kasmetinis Baltijos šalis vienijantis konkursas – muzikos inkubatorius „Novus“. Jau ketvirtus metus iš eilės jaunų grupių konkursas vyks menų fabrike „Loftas“, vasarą – birželio ir liepos mėnesiais – „LRT Opus terasoje“.

Industrinėje Vilniaus miesto, Naujamiesčio aplinkoje vyksiantis grupių konkursas – į vieną vietą suburs aktualiausias ir galbūt dar negirdėtas Baltijos šalių grupes, todėl registruotis kviečiami lietuviai, latviai bei estai. Registracija į konkursą vyksta iki balandžio 19 d.

Registracija čia.

Tarptautinis grupių konkursas – vienas įdomiausių ir daug naujų patirčių žadantis muzikinis projektas, todėl ieškoti šviežių talentų į muzikos inkubatorių „Novus“ atvyksta ne tik muzikos industrijos atstovai iš Lietuvos, bet ir užsienio šalių.

Konkurso komisijoje šiemet dalyvaus: grupės „Skamp“ nariai – Viktoras Diawara ir Vilius Alesius, dainininkė Dovilė Filmanavičiūtė, grupės „Deeper Upper“ narys Kęstutis Purvinskas, grupės „Garbanotas“ narys Mantas Joneikis, nepriklausoma muzikos agentūra „Tilto namai“, muzikos agentūros „MP3“ vadovas Vaidas Stackevičius, svečias iš Latvijos ir „I Love You Records“ agentūros vadovas Bruno'as Roze'as, „Sony Music Entertainment“ atstovė bei komercijos direktorė Suomijai ir Baltijoms šalims – Kaisu Pulli ir dar daugiau.

Muzikos inkubatoriaus „Novus“ pabaigoje, iš visų konkurse dalyvavusių grupių, bus išrinkta viena geriausia. Jai bus įteiktas įspūdingų prizų paketas: 1000 Eur arba diena „Sony Music Entertainment“ Suomijoje, gyvo pasirodymo vaizdo klipas, kurį padovanos „Scuare Production House“ komanda, profesionalus dainos įrašas nuo „Muzikinio Cecho“, partneriai „Pull & Bear“ įsteigs 200 Eur vertės prizą, taip pat laimėtojams bus suteikta galimybė pasirodyti muzikos festivalyje „Loftas Fest“ bei kiti puikūs laimėjimai.

Perspektyviausios grupės turės neeilinę galimybę apšildyti „Loftas Fest“ pasirodysiančias muzikos žvaigždes bei bus kviečiamos groti Palangos „LRT Opus“ scenoje „I Love Palanga“ vasaros sesijoje bei jungtiniuose koncertuose „Vasaros terasoje“ Vilniuje. Projekto organizatoriai pažada, kad prizinis fondas bus išties gausus ir itin naudingas grupėms laimėtojoms.

Šiemet konkurso etapuose grupes jau ketvirtus metus pristatys „ba.“ grupės lyderis Benas Aleksandravičius. Muzikos inkubatorius „Novus“ šiais metais vyks birželio ir liepos mėnesiais, kiekvieną antradienį „LRT Opus terasoje“, įsikūrusioje „Lofto“ kieme. Tai vienas iš renginių, kuriuos rekomenduoja „LRT Opus“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių