Lukiškių aikštėje – renginys, skirtas kurti vaikystę be vaikų namų

  • Teksto dydis:

Birželio 16 d. 17.30 val. vilniečiai ir miesto svečiai kviečiami į Lukiškių aikštėje vyksiantį renginį, skirtą kurti vaikystę be vaikų namų.

Renginiu siekiama atkreipti visuomenės dėmesį į vaikus, augančius globos įstaigose, vaikus, retai arba niekada nesulaukiančius šilumos, mylinčio glėbio, paskatinimo, padrąsinimo, pagyrimo, namų, bei padėkoti esamiems globėjams ir įtėviams. Taip pat bus suteikiama daugiau informacijos apie tai, ką kiekvienas gali padaryti, kuriant vaikystę be vaikų namų, 

Renginį organizuoja Vilniaus miesto savivaldybė kartu su nevyriausybine organizacija „Žiburio“ labdaros ir paramos fondu.

Jame planuojama A. Noviko džiazo muzikos mokyklos pasirodymai, šokių studijos „Exercise“ pasirodymai, Vilniaus tradicinio karate klubo „Puma“ parodomoji programa, šokių kolektyvo „iDance“ pasirodymas, teatro „Lėlė“ spektaklis vaikams.

Vilniaus miesto meras Remigijus Šimašius visiems vaikams, į renginį atnešusiems ir merui padovanojusiems bet kokį savo piešinį, padovanos po knygą su asmeniniu palinkėjimu.

Taip pat atvyks profesionalūs vizažistai – jie specialiais dažais renginyje dalyvaujančių vaikučių veidukus nutapys įvairių gyvūnėlių kailio raštais ar super herojais. Veiks asociacijos „Erdvė menui“ foto sienelė, lauks įvairūs teatriniai kostiumai smagioms vaikų fotosesijoms.

Labdaros ir paramos fondo „Žiburys“ psichologės ir socialinės darbuotojos renginio metu konsultuos apie globą ir įvaikinimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taigi

Taigi portretas
Manau, nemokėkit pinigų už vaikų gimdymą ir baigsis tų nereikalingų vaikų dauginimas. Ir galbūt globos namuose vis dėl to tiems vaikiukams saugiau, nei pas neaišku kokius globėjus, juk anie irgi už pinigus globoja, juk ne iš meilės, čia jų verslas. Ir visa tai išlaiko mokesčių mokėtojai, mokėdami didžiulius mokesčius. Ar ne laikas sumažinti mokesčius - vaikai turi augti dirbančiose, tvarkingose šeimose, mylimi, o ne dėl pašalpų paleisti į pasaulį.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių