„Lik sveika, Kalėdų eglute“ – šventė visai šeimai

  • Teksto dydis:

Sausio 6 d. 17. 30 val. Vilniaus mokytojų namų kiemelyje prasidės baigiamasis renginių ciklo „Kalėdos sostinėje“ renginys „Lik sveika, Kalėdų eglute“.

Tylant didžiųjų švenčių šurmuliui, pasitinkant sugrįžtančią saulę bei keliaujančius Tris karalius, Vilniaus mokytojų namai kviečia smagiai atsisveikinti su eglutėmis, kurios tiek jaudulio ir paslaptingumo įnešė į mūsų namus ir širdis.

Sausio 6 d., trečiadienį Vilniaus mokytojų namų kiemo vartai bus plačiai atverti nuo 17.30 val. Sulaukus tikros žiemos - smagių žaidimų bus apstu. Vaikai kartu su tėveliais galės smagiai parungtyniauti: čiuožti šeimyninėmis slidėmis, išbandyti rankos taiklumą, eiti lenktynių greičio ir sumanumo estafetėse. Bus tęsiama, jau gražia tradicija tapusi organizatorių iniciatyva burti „Vilniaus gerų vaikų bendruomenę“: visiems atėjusiems palydėti eglučių bei įveikusiems žaismingas kliūtis - estafetes bus įteikiami gerų vaikų pažymėjimai. Sušalti neleis karšta linksmojo „Nesquik“ zuikio kakava.

18 val. suskambus varpams scenoje pasirodys miško gyventojai ir svečiai iš animacinių filmukų „Ledo šalis“, „Madagaskaro pingvinai“, „Rio2“, „Pakalikai“, kurie kartu su vaikais nupuoš eglutę bei paruoš ją kelionei. Darbelis bus smagus, nes lydės linksma muzika ir šokiai. Programą rengia muzikinio TV projekto „X faktorius“ dainininkė Miglė Pivoriūnaitė, Vilniaus mokytojų namų studijos „Nonetas“ dainininkai (vadovė Aušra Liutkutė), asmenybės ugdymo centro „Motus“ šokėjai (vadovė Gintarė Čepukonytė). Kai darbas ir linksmybės eis į pabaigą, į kiemelį užsuks Trys karaliai, kurie laimins visus ir linkės sėkmingų metų.

Pokšint fejerverkams sunkvežimis pajudės miško link, išveždamas nupuoštas eglutes, visiems palikėdamas gerą nuotaiką ir tikėjimą užgimusiu Kalėdiniu stebuklu.

Organizatoriai primena, kad į šventę kviečiami visi, kurie puošė Lietuvoje ir užjūrio miškuose užaugintas eglutes ir tie, kurie tausodami gamtą savo namus dabino dirbtinėmis eglaitėmis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių