Lietuvoje koncertuos garsiausia pasaulyje gospelo regio grupė „Christafari“

  • Teksto dydis:

Šių metų rugpjūčio 13–15 dienomis į Lietuvą atvyksta garsiausia gospelo regio muzikos grupė „Christafari“.

27 metus gyvuojantis kolektyvas iš JAV jau aplankė daugiau kaip 50 valstybių, o šią vasarą, turo Europoje metu, surengs įspūdingus koncertus Klaipėdoje ir Vilniuje.

Grupė „Christafari“ yra novatoriai bei gospelo regio žanro pionieriai. Visame pasaulyje pardavę daugiau nei pusę milijono albumų, „Christafari“ yra visų laikų populiariausias šio muzikos žanro kolektyvas. 2013 metais išleistas albumas „Reggae Worship: A Roots Revival“ pasiekė pirmąją vietą „Billboard Reggae Albums“ topuose.

 

 

Bet „Christafari“ yra daugiau nei muzikinių novatorių grupė. Jie patys save vadina „musicianaries“ (liet. muzikantionieriai = muzikantai + misionieriai), naudodami unikalų tradicinio roots ir šiuolaikinio dancehall reggae mišinį, skelbia viltį tamsiame bei apkvaitusiame pasaulyje.

Lietuvoje grupė į sceną lips aštuoniese – Mark Mohr (vokalistas ir grupės lyderis), Avion Blackman (bosinė gitara, vedamasis vokalas), Obie Obien (solo gitara), Solomon Jabby (vokalas, gitara, bosinė gitara), Jacquie Gaviria (saksofonas), Joyce Medina (pritariantis vokalas), Justin Nalimu (klavišiniai), Alex Avila (mušamieji).

Koncertai vyks:

Klaipėdoje (LCC Tarptautiniame universitete, Kretingos g. 36) – rugpjūčio 13 d. 19 val. 

Vilniuje (Mokytojų namų Vasaros terasoje, Vilniaus g. 39)  – rugpjūčio 15 d. 19 val. 

Bilietus platina bilietai.lt.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

klausytojas

klausytojas portretas
rekomenduoju visiems. Jau prieš 20 metų pirmą kartą juos išgirdau ir dabar nenuvilia.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių