Legendinė grupė „Bi-2“ Vilniuje pakvies į savo „Virtuvę“

  • Teksto dydis:

Kovo 25-ąją 19.00 val. Vilniaus „Forum Palace“ – įvykis, kuris ilgam išliks atmintyje, kaip, galbūt, patys šviesiausi ir geriausi paskutiniųjų metų mūsų gyvenimo momentai. Mes – visi dalyviai – susirinksime virtuvėje (!), unikalioje, puikiai dekoruotoje virtuvėje, kuri bus sukurta sostinės „Forum Palace“ scenoje, ir nuostabūs, ir mylimi legendinės grupės „Bi-2“ muzikantai, vadovaujami talentingiausių muzikantų, frontmenų ir atlikėjų Liovos ir Šuros, pristatys viską, kas geriausia jų kūryboje akustiniame stiliumi. Pirmą kartą istorijoje šis unikalus koncertas – spektaklis bus pristatomas muzikos gerbėjams Lietuvoje. Ir tai dar ne viskas! Ant scenos krašto stovės krepšeliai Jūsų rašteliams, ir periodiškai „Bi-2“ muzikantai atsakinės į Jūsų klausimus su būdingu Jiems atvirumu ir humoru.

Neabejotinai, tai bus nepamirštamoji „Virtuvė“, nepamirštamas „Plotas“. Ta energija ir šiluma, kurie, tarsi ežeras, išsilies per visą Forum Palace erdvę, savo įtampa nei truputį nenusileis, o kažkuo tai, galbūt, net ir viršys analogiškus jausmus „elektrinių koncertų“ laikais. Tuo tarpu artistų trapumas ir švelnumas, didybė ir atsidavimas iki sielos gelmių nustebins kiekvieną, kam nusišypsos laimė būti šiame koncerte.

Kovo 25-ąją, Vilnius, „Forum Palace“ – mylima grupė „Bi-2“ su AKUSTIKA! Nepamirškite šito ir iš anksto padarykite dovaną – bilietas į šį unikalų koncertą – geriausia dovana Kalėdoms ir naujiesiems metams sau ir savo artimiesiems!

Gali būti, kad mums niekada daugiau nepavyks pamatyti ir išgirsti mūsų numylėtinių taip iš arti. Ar kada nors dar išgirsime, kaip jų širdys unisonu plaka su mūsiškėmis; ar pamatysime, kaip jų akyse nuo jaudinimosi pasirodo ašaros, kai jie dainuoja savo įstabias balades ir lyrines dainas, ir kaip jų akys dega aistos ugnimi, kai jie dainuoja savo energija kunkuliuojančius hitus; kai jie nuoširdžiai šypsosi ir dėkuoja ne tik visiems kartu, bet ir kiekvienam esančiam salėje; kai meilė, liūdesys, laimė, įkvėpimas, noras skraidyti susimaišo į vieną neįtikėtiną mišinį, uždegantį mūsų širdyse meilės ir laisvės fakelą. Ir visa tai – „Bi-2“! Ir jų didysis ir pirmasis Lietuvos istorijoje koncertas „Akustika“!


Šiame straipsnyje: BI-2koncertasforum palace

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių