Laimėtu automobiliu „Domino“ teatro aktorė pasidžiaugė neilgai

  • Teksto dydis:

Aštrioje komedijoje „Loto“, kurios premjera įvyks gruodžio 3 dieną profesionaliame komedijos teatre „Domino“ Vilniuje, debiutuojanti aktorė Gabrielė Malinauskaitė televizijos žaidimo studijoje laimėjo naujutėlaitį automobilį.

Deja, mergina juo spėjo pasidžiaugti vos kelias minutes – padėkojusi už fantastišką prizą ir perdavusi linkėjimus tėvams, Gabrielė buvo apsupta likusių žaidėjų ir netrukus kuponas, liudijantis apie laimėjimą, atsidūrė jų rankose.

Laimei, šio „incidento“ metu niekas nenukentėjo ir nenuliūdo. Atvirkščiai – jo dalyviai puikiai leido laiką! Artėjant gruodžio 3-iajai, oficialiai „Domino“ teatro komedijos „Loto“ premjeros datai, aktoriai sudalyvavo smagiame spektaklio reklaminio filmuko kūrimo procese. Ar automobilis – gyvybiškai svarbus geresnio gyvenimo atributas? Ar už pinigus galima parduoti draugystę, o meilę ir harmoniją šeimoje lengvai paaukoti dėl materialinės gerovės? O gal tikroji laimė – tai gebėjimas laiku suvokti, kas yra tikra draugystė, kodėl ją reikia branginti ir puoselėti? Į šiuos ir kitus aktualius gyvenimiškus klausimus atsakys labai laukiama profesionalaus komedijos teatro „Domino“ premjera „Loto“, kurioje vaidina gausus populiarių aktorių arsenalas: Ineta Stasiulytė, Valda Bičkutė, Lina Rastokaitė, Algis Ramanauskas, Jokūbas Bareikis, Sakalas Uždavinys ir kiti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių