Kariuomenės kultūros naktis – su orkestru ir ginkluotės „pasimatavimu“

  • Teksto dydis:

Į „Kultūros nakties“ šurmulį jau penktą kartą įsijungs Krašto apsaugos ministerija ir Lietuvos kariuomenė su programa „Švęsk kultūros naktį su kariuomene“.

Šiemet renginys iš tradicinės vietos – Krašto apsaugos ministerijos Baltosios salės persikels į atvirą erdvę – Lietuvos technikos bibliotekos kiemelį, menantį 17 amžių, kuomet tai buvo jėzuitų vienuolyno didysis kiemas.

Vilniečiai ir miesto svečiai kiemelyje Šv. Ignoto gatvėje laukiami nuo 19 iki 23 val.

20 val. muzikinę programą pristatys Lietuvos kariuomenės orkestras, o nuo 21.30 val. koncertuos nuotaikinga Krašto apsaugos savanorių bigbendo diksilendo grupė.

Jūsų lauks Lietuvos kariuomenės Garbės sargybos kuopos kariai, kurie papasakos, leis pasimatuoti ir išbandyti XIV amžiaus kario bei modernią aprangą ir ginkluotę. Taip pat veiks karinės fotografijos paroda.

Lietuvos technikos biblioteka pakvies į savo „Tako“ galeriją, kurioje eksponuojama bibliotekos ir Lietuvos centrinio valstybės archyvo parengta paroda „Lietuvos kariuomenės karininkų portretai“. Nuo 19 iki 21 val. ekspozicijos lankytojus pasitiks ir ją pristatys gidas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jo..

Jo.. portretas
Ne kariuomenė, o klounai. Kariai turi kariaut, o ne visokiuose diksilenduose kraipytis
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių