Jubiliejiniame koncerte V. Šiškauską sveikino sūnus

  • Teksto dydis:

Keturiasdešimt metų  scenoje ir  asmeninis šešiasdešimtmetis – tokias dvi rimtas sukaktis sekmadienį sostinės „Compensa“ arenoje minėjo dainininkas Vytautas Šiškauskas. Atrodo, kad per keturiasdešimt karjeros metų jis užsitarnavo išskirtinę klausytojų meilę – bilietai į jubiliejinį koncertą „Gražiausi metai – geriausios dainos“  Vilniuje buvo iššluoti likus savaitei iki koncerto.

„Šis vakaras – ypatingas, nes tarp milijono žvaigždžių viena šviečia ryškiau. Tai įsitaisykite patogiai ir mėgaukitės kelione po Vytauto Šiškausko muzikinį pasaulį“, – dainininką pristatė vakaro vedėjas Darius Čepulis.

Susirinkusieji audringais plojimais pasitiko į sceną žvaliai išbėgusį dainininką ir koncertas prasidėjo daina „Akimirkos“.  Gėles savo numylėtiniui gerbėjai buvo pasiryžę nešti po jau pirmojo kūrinio. „Palaukite, dar nėra už ką, dar nepadainavau normaliai“, – juokėsi V. Šiškauskas. Tačiau gėles publika atkakliai nešė po kiekvienos dainos, o vienas sveikintojų buvo ypatingas. „Čia mano sūnus – Marius“, – simpatišką vyrą pristatė Vytautas. Salėje taip pat buvo  ir specialiai koncertui į Lietuvą grįžusi dainininko sesuo.

V. Šiškauskas šiltai bendravo su publika, pasakojo apie savo hobius – prisipažino, kad mėgsta fotografuoti grybus. Per dainą „Leisk prisiglaust“ jis nuo scenos nusileido į salę.  „Matau, kad  čia salėje yra du maestro – Stasys  Žlibinas ir Algimantas Raudonikis. O taip pat matau ir maestro Mikalojų Noviką“, – Lietuvos estrados grandams pagarbą atidavė V. Šiškauskas.

Vilniuje susirinkusi publika po daugiau nei dviejų valandų trukmės koncerto skirstėsi tikrai pakylėta, rašoma organizatorių pranešime.  V. Šiškauskas dovanojo jiems daug mielų akimirkų ir visas gražiausias savo dainas. Skambėjo „Mūsų čia žemė“,  „Mano lyra“, „Leisk prisiglausti“,  „Ateina metas“,  „Žvaigždė“, „Laikui“ ir kiti  puikiai gerbėjams žinomi ir mylimi kūriniai. Dainą „Aš ja tikiu“ V. Šiškauskas atliko duetu su laidos „Duokim garo“ vedėja Loreta Sungailiene.

Scenoje V. Šiškauskui akompanavo VDU styginių orkestras ir ritmo grupė. Šoko sportinių šokių pora Kamilė Poškaitė ir Vladislavas Volkovas bei VGTU šokių ansamblis „Vingis“.

Nuo pat pirmų dainų publika audringai palaikė savo numylėtinį, bet tikroji linksmybė prasidėjo renginio vedėjui paprašius  salės padaryti tai, ką įprastai daro pats V.Šiškauskas. O gi sudainuoti jam „Su gimtadieniu“ – vieną pačių populiariausių jo paties hitų. Salė traukė iš širdies. Sujaudintas dainininkas taip pat prisijungė prie bendro choro.

Koncertas pasibaigė pačia populiariausia V. Šiškausko daina „Lietuva (Mūsų kaimas)“. Žinoma, dainą teko kartoti, gerbėjai taip lengvai nuo scenos savo mylimo dainininko nenorėjo paleisti.

Koncertas lapkričio 25 d. vyks „Žalgirio“ arenoje Kaune, gruodžio 8 d. – „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje ir 29 d. – „Šiaulių arenoje“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

joana

joana portretas
LABAS VAYKAS TAU VATE JARIYNA DAINA TIEN NAMRIU GAKAI MYLIUS PSAKYK LIUKA VEETAS .

\\

\\ portretas
lanba3 ,i paskyk
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių