J. Bluntas seserį pardavė „eBay“ ir sukūrė įspūdingą meilės istoriją

  • Teksto dydis:

Širdies gelmes paliečiančiomis baladėmis garsėjantį britą Jamesą Bluntą meilė lydi ne tik muzikoje.

Neįtikėtinos ir filmo vertos meilės istorijos supa ir jo artimuosius. Tiesa, ne be paties atlikėjo pagalbos. J. Blunto sesuo Emily turėtų būti dėkinga savo broliui, kad šis jai padėjo surasti gyvenimo meilę.

Dar prieš išgarsėdamas kūriniu „You‘re Beautiful“, J. Bluntas prisipažino buvęs priklausomas nuo internetinių aukcionų ir elektroninės prekybos tinklapio „eBay“. Kartą jis jame pardavė savo seserį. „Keisčiausias dalykas, kurį man yra tekę parduoti, buvo mano sesuo. Tuo metu laukiau, kol pasirodys mano pirmasis albumas, ir viską pardavinėjau. Išties turėjau lengvą priklausomybę “, – yra sakęs atlikėjas.

Kad ir kaip dramatiškai skambėtų, tokiu savo poelgiu J. Bluntas tenorėjo padėti, o sandoris galiausiai baigėsi kur kas sėkmingiau nei buvo galima tikėtis.

„Užsukau pas sesę į namus ir radau ją verkiančią, nes ji niekaip negalėjo nuvykti į laidotuves Airijoje. Skrydžiai buvo nevykdomi dėl streiko. Buvo ne sezonas, tad neplaukė ir keltai. Traukinių nebuvo“, – situaciją pasakojo žvaigždė. Pamačius beviltiškoje padėtyje atsidūrusią seserį, jam į galvą šovė neįtikėtina mintis – paprašyti pagalbos „eBay“.

J. Bluntas platformoje įdėjo skelbimą, kuris skelbė: „Sielvartaujanti dama ieško riterio blizgančiais šarvais! Beviltiškai ieško būdų patekti į laidotuves pietinėje Airijoje ir prašo pagalbos!“ J. Blunto išradingumas ir sumanumas nenuėjo perniek. Pasirodžius skelbimui, pasiūlymai ėmė plaukti. Laimėjo tas „riteris“, kuris turėjo sraigtasparnį ir pasisiūlė J. Blunto seserį nuskraidinti į laidotuves.

Skrydis buvo lemtingas ir istorija turėjo laimingą pabaigą. Po trejų metų pora susituokė ir šiuo metu augina du vaikus.

Į J. Blunto ir jo sesers pagalbos šauksmą atsiliepęs vyras buvo milijonierius Guy Harrisonas. Jis buvo vienas iš kampanijos „Fathers 4 Justice“ aktyvistų ir išgarsėjo, kuomet Bendruomenių rūmuose į tuometį D. Britanijos ministrą pirmininką Tony Blairą švystelėjo miltų pripildytą purpurinį prezervatyvą.

Gegužės 18 d. J. Bluntas meilės ir romantikos skraiste apgobs į sostinės „Siemens“ areną susirinkusius klausytojus. Lietuvių mylimas atlikėjas į Vilnių atvyks su naujausiu savo koncertiniu turi „The afterlove Tour“, kurio metu pristato to paties pavadinimo naujausią savo albumą. Tad bilietų pora į tokių baladžių kaip „Goodbye My Lover“, „Postcards“, „Bonfire Heart“ autoriaus ir atlikėjo koncertą, Valentino dienos proga gali tapti geriausia dovana romantikos mėgėjams.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių