Į Vilnių sugrįžta studentiškos „Gedimino dienos“

  • Teksto dydis:

Prasidėjus naujiems mokslo metams, į sostinę grįžta didžiausias Vilniaus Gedimino technikos universiteto (VGTU) studentų atstovybės organizuojamas renginys „Gedimino dienos“, kuriame laukiami visi miesto studentai.

Šiemet renginio dalyvių laukia ne tik jau pamėgtos ir tradicija tapusios veiklos, bet ir daugybė naujovių.

Rugsėjo 22-ąją, 14 val., prie VGTU centrinių rūmų (Saulėtekio al. 11) vyks atidarymo šventė, kurioje studentus sveikins VGTU studentų atstovybės prezidentė Laura Ladietaitė. Iškilmingą renginio atidarymą vainikuos tautinių šokių kolektyvo pasirodymas.

Po VGTU meno klubo „Vingis” pasirodymo prasidės tradicinis „Bazaro” šurmulys. Ištroškusiems azarto bus siūloma pasinerti į stalo futbolo, pokerio ar naktinio krepšinio turnyrus. Taip pat bus proga išbandyti beprotišką „Crazy Car" slalomą ir stalo futbolą. Norintiems praturtinti savo žinių bagažą pati tinkamiausia vieta – protmūšis. Oranizatoriai žada, kad kiekvieną veiklą lydės ne tik entuziastingas aplinkinių palaikymas, bet ir gausybė prizų.

Antrąją renginio dieną, rugsėjo 23-iąją, 20 val., VGTU „LinkMenų fabriko" angaro kiemelyje vyks grilio vakarėlis, kur smagią nuotaiką palaikys komikai „Komediena“, o 22 val., prasivėrus angaro durims, prasidės renginio uždarymas, kurio metu atmosferą kaitins grupės „D`mask“ ir „Z on A“.

Ištvermingiausiųjų lauks staigmena, apie kurią organizatoriai kol kas nutyli.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių