Į Vilnių atvyksta švedų žvaigždės „Arch Enemy“

  • Teksto dydis:

Švedų ,,melodic death“ metalo grupė „Arch Enemy“ su nežemiško balso vokaliste Alissa White-Gluz priešakyje rugsėjo 27 dieną grįžta į lietuvių gerbėjų glėbį. Jų koncertas vyks sostinės menų fabrike „Loftas“.

Grupė, kurios dainos „Youtube“ svetainėje surenka iki 25 milijonų peržiūrų, gali didžiuotis fantastiška karjera. Pasaulis – jų kišenėje. Japonijoje šie švedai yra tikri metalo dievai. Per Azijos ir Australijos turus (aplankė ir Naująją Zelandiją, vėliau – Pietų Korėją) jų sekėjų legionas stulbinančiai išaugo.

Festivalyje „Dubai Desert Rock Festival“ jie dalijosi scena su „Opeth“, „Chimaira“ ir „Motörhead“, o „Loud park“ festivalyje švedai pasirodė su „Megadeth“, „Judas Priest“, „Slayer“ ir „Anthrax“. Pernai „Wacken Open Air“ festivalyje „Arch Enemy“ parodė tokį šou, kad net patys jį paskelbė visų laikų geriausiu koncertu.

Panašu, kad grupei sekasi su moterimis, – ankstesnė vokalistė Angela Gossow, kuri buvo įtraukta į pasaulio geriausių roko atlikėjų moterų dešimtuką, prieš kelis metus pasitraukė į grupės vadybos sektorių. Tuomet ją pakeitė Alissa White-Gluz, ir ši rokiruotė pasiteisino: 32-ejų Alissa yra tikra ugnis, o ilgi bastymaisi gastrolių autobusais jos nė kiek neišvargina.

Kovo pabaigoje grupė pasakojo, kad jau du metus nebuvo namie, ir sprendė, kad po tokių didelių ir velniškai brangių projektų, koks buvo jų „As The Stages Burn!“ šiek tiek poilsio nepakenktų. Tačiau kartu „Arch Enemy“ kompanija dega noru pristatyti savo naujausią studijos darbą.

Tai jie galės padaryti Vilniuje rugsėjo pabaigoje. Jų koncertą pristato „Roko naktys“. Bilietus galima įsigyti rokonaktys.lt. Pirmieji bilietai – nuo 29,99 eurų.


Šiame straipsnyje: Arch EnemyVilniuskoncertas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių