Į anšlaginį retro muzikos žvaigždės M. Raabe koncertą liko vos 30 bilietų

  • Teksto dydis:

Jau rytoj (rugsėjo 15 d.) Vilniaus Kongresų rūmuose vienintelį koncertą surengs populiarusis Max Raabe ir jo orkestras „Palast Orchester“. „Esame informuoti, kad į mūsų koncertą Vilniuje liko vos 30 bilietų. Anšlaginiai koncertai – mums yra geriausias įvertinimas“, – džiaugiasi charizmatiškas dainininkas.

M. Raabe vakar (rugsėjo 13 d.) koncertavo Estijoje. Pilnutėlėje „Nordea Concert Hall“ salėje Taline vykęs įspūdingas koncertas nukėlė publiką į 1920–1930 metus, skambėjo to laikmečio gerai žinomi šlageriai ir retro dvasia atlikti šių dienų populiariosios muzikos hitai. Šiandien koncertą Latvijos sostinėje Rygoje surengsiantis M. Raabe neslepia, kad į mūsų šalį atvyksta itin geros nuotaikos. 

 

 

M. Raabe ir „Palast Orchester“ gastrolėse pristato programą „Viena naktis Berlyne“ („Eine Nachte In Berlin“). 2013 m. pabaigoje M. Raabe su savo orkestru surengė visą eilę koncertų garsiajame Berlyno „Admiralspalast“ teatre. Čia buvo nufilmuotas puikus koncertas „Viena naktis Berlyne“, kurio įrašas yra išleistas ir DVD pavidalo. Šių metų gastrolėse, kurios prasidėjo rugsėjo 4 d., iš viso yra suplanuota per 30 koncertų. 

Planuose – nauja 2017 m. programa

Nors gastrolės dar tik prasidėjo, M. Raabe ir kompanija jau pradėjo planuoti ateitį. Šią savaitę buvo atnaujinta oficiali kolektyvo interneto svetainė, kurioje gerbėjus nudžiugino žinia apie planuojamus kitų metų koncertus. Jau dabar žinoma, kad 2017 m. M. Raabe ir „Palast Orchester“ pristatys visiškai naują programą „Das Hat Mir Noch Gefehlt“. Įdomu tai, kad muzikantai pirmą kartą ruošiant programą pakvietė dalyvauti ir žiūrovus. Publikos prašoma padėti atrinkti dainas, kurios skambės naujoje programoje. Uždavinys ne iš lengvųjų, nes M. Raabe repertuare yra daugiau nei 600 dainų.

Paskutinius 30 bilietų į Vilniaus kongresų rūmuose vyksiantį M. Raabe ir „Palast Orchester“ koncertą dar galima spėti įsigyti visose „Bilietų pasaulio“ kasose ir internetu.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių