Grupės „Scorpions" vyrukai Vilniuje pageidauja mėgautis prabanga

  • Teksto dydis:

Lapkričio 9 d. „Siemens“ arenoje koncertinio turo „Dabar arba niekada“ koncertą surengsiantys roko dievai „Scorpions“ koncerto organizatoriams pateikė reikalavimų sąrašą. Vokiečiai reikalauja būti apgyvendinti tik geriausiame 5 žvaigždučių viešbutyje, o važinėtis nori tik S klasės „Mercedes“ markės automobiliais. Beje, penkiems grupės nariams bus paruošti penki tokie automobiliai su asmeniniais vairuotojais – to pageidavo patys muzikantai.

„Nors grupės pageidavimas važinėti atskirais automobiliais buvo kiek netikėtas, persirengimo kambariams arenoje didelių reikalavimų jie nekėlė. Penkiems grupės nariams prašoma 3 persirengimo kambarių, viename jų įsikurs grupės lyderis vokalistas Klausas Meine, kituose dvejuose – kiti muzikantai“, – pasakoja koncertą organizuojančios bendrovės „EM Concert“ vadovas Andrejus Platonovas.

K. Meine savo persirengimo kambaryje pageidauja rasti gaiviųjų gėrimu, sulčių, mineralinio vandens, saldumynų, šviežių vaisių ir 3 butelius šviesaus lietuviško alaus.

Vokalisto kolegų Rudolfo Schenkerio ir Matthiaso Jabso reikalavimai ne tokie kuklūs – vaikinai pageidauja ne tik įvairiausių rūšių gaiviųjų gėrimų, vandens, bet ir balto bei raudono vyno, kelių rūšių viskio, kelių rūšių šviesaus alaus, o taip pat juodojo šokolado, vaisių, riešutų, sumuštinių su sūriu ir mėsa, mėtinės ar cinamono skonio kramtomosios gumos be cukraus.

Jameso Kottako ir Pawelo Maciwoda kambaryje bus padėta įvairių rūšių dietinių gaiviųjų gėrimų, šviežiai spaustų sulčių, vandens, raudono vyno, šviesaus ir nealkoholinio alaus, juodojo šokolado, vaisių, šviežių daržovių (brokolių, morkų, kalafiorų, salierų) su jogurtiniu padažu, ypač tyro alyvuogių aliejaus, baltojo ilgapelekio tuno, sumuštinių su kalakutiena ir vištiena bei sūriu. Vaikinai pageidavo ir arbatinuko bei juodos ir žalios arbatos su citrina.

„Pasibaigus koncertui grupės muzikantams taip pat turi būti paruoštas maistas išsinešimui. Jie pageidauja išsinešti 10 sumuštinių su sūriu, salotomis, pomidorais, svogūnais ir padažu, dar 10 analogiškų su vištiena ar kalakutiena. Du sumuštiniai tiesiog su kumpiu, be jokio sviesto ar padažo, turės būti paruošti Matthiasui, kiti du su kalakutiena – specialiai Jamesui. Vaikinai norės išsinešti 12 butelių gazuoto vandens ir vieną pakuotę lietuviško alaus“, – vardina A. Platonovas.

Nemažas atšaldytų gėrimų paketas turės būti paruoštas ir padėtas kiekvienam muzikantui scenoje. Iš viso: 40 buteliukų negazuoto vandens, 18 butelių alkoholinio ir 18 butelių nealkoholinio alaus, keletas energetinio gėrimo ir limonado skardinių.

Ypatingą atsisveikinimo koncertą sostinės publikai ruošiantys „Scorpions“ staigmenų pateikė ne tik organizatoriams, bet ir publikai. „Siemens“ arenoje bus sumontuota nestandartinė scena, turinti į publiką išsikišusį gana ilgą taką (podiumą).

„Įdomus arenos parterio išnaudojimas žiūrovams. Jis suskirstytas į keletą zonų. Ištikimiausi sirgaliai, norintys grupės nariams žvelgti tiesiai akis ir su jais drauge dainuoti žinomiausius grupės kūrinius, kviečiami rinktis stovimas vietas prie pat scenos ir podiumo. Mėgstantiems sėdimą parterį – įrengta 14 eilių sėdimų vietų. Mėgstantys šėlti ir nenorintys ramaus sėdėjimo, tačiau ieškantys pigesnių bilietų, gali rinktis stovimas vietas trečiojoje parterio zonoje“, – apie netradicinį parterio zonų suskirstymą informuoja koncerto organizatorius.

Iki „Scorpions“ koncerto Lietuvoje likus dviem savaitėms į jį parduota daugiau nei 7 tūkst. bilietų. Dėl didelio susidomėjimo koncertu šią savaitę arenoje buvo atidarytas papildomas sėdimas sektorius 4-ajame arenos aukšte.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių