Gerbėjai graibsto paskutinius bilietus į SEL koncertą Vilniuje

  • Teksto dydis:

Vilniuje, rugsėjo 4 dieną, vyksiantis „SEL Grand Show 2015“ koncertas viršija visus įmanomus Lietuvos muzikos grupių pardavimo rekordus. Nors koncertas dar tik kiek daugiau nei po mėnesio, šiuo metu parduodami paskutiniai bilietai. Nepaisant to, kad pasirinkta didžiausia Lietuvoje renginio vieta – Kalnų parkas, kuris talpina 20 tūkst. žmonių, tik dalis grupės gerbėjų galės pamatyti šį renginį.

Šio ryto duomenis, dar buvo galima įsigyti apie 700 paskutinių bilietų į koncertą Vilniuje. Tai patvirtino grupės SEL viešųjų ryšių agentūra „PR house“.

Įdomu tai, kad šįkart dalis bilietų nebus parduodami pigiau, kaip anksčiau. SEL lyderis Egidijus Dragūnas nusprendė nudžiuginti gausias ir socialiai jautrias šeimas su vaikais, kurioms bus skirta apie 1 tūkst. bilietų į šį renginį. Šiuo metu aktyviai bendradarbiaujama su Lietuvos šeimynų asociacija ir tariamasi, kokios tai galėtų būti šeimos. Taipogi yra įvairių socialinių programų, kuriose vaikai išsakė norą apsilankyti SEL koncerte ir susipažinti su E. Dragūnu. Kaip tik todėl nuspręsta, atsisakant dalies pelno, skirti bilietus tokioms šeimoms ir vaikams.

Daugiau nei dvi valandas truksiantis renginys šiemet vyks bendradarbiaujant su TV3 televizija. SEL pasirodymo vakarą bus atidarytas TV3 naujasis rudens sezonas, o svečius pasveikins televizijos sezono startą nušviečiantys fejerverkai.

Kitais metais E. Dragūnas planuoja vis daugiau laiko skirti koncertinei veiklai užsienio rinkoje. Šiuo metu vyksta derybos ir tvirtinamos koncertų datos Europoje ir JAV. Praėjusią savaitę, duodamas interviu britų muzikos leidiniui „Headliner“, atlikėjas atvirai pripažino, kodėl nusprendė daugiau dirbti su užsienio rinka.

„Grupė SEL be jokio biudžeto reklamai ar marketingui į savo koncertus pritraukia apie 20 tūkst. žmonių, nors realus poreikis, manau, yra apie 30 tūkst. Lietuvoje mes neturime konkurentų, o tai norinčiam judėti į priekį atlikėjui nėra gerai. Būtent todėl, kai prieš kelerius metus sulaukėme pirmųjų pasiūlymų iš užsienio kompanijų dėl prodiusavimo ir vadybos darbų, supratau, kad to tikrai reikia, nes noriu judėti į priekį. Labai džiaugiuosi, jog šiandien tokių pasiūlymų sulaukiame vis daugiau. Europoje, Amerikoje šiuo metu koncertuojame dar nedaug, bet koncertai pavyksta labai sėkmingai“,  – sako E. Dragūnas.

Šiemet gerbėjai turės galimybę pamatyti dar du oficialius renginius Lietuvoje. SEL grupės koncertas vyks rugsėjo 4 d. Vilniaus Kalnų parke (parduodami paskutiniai bilietai) bei gruodžio 5 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Apie grupę SEL:

Grupės istorija prasidėjo 1992 m. Prisimindamas grupės veiklos pradžią E. Dragūnas sako: nebuvau kuklus vaikas, tad vieną dieną paskambinau į radijo stotį M-1 ir pasakiau: „Sveiki, mes esame nauja grupė, norėčiau pristatyti savo kūrybą“. Man tuo metu buvo 15 metų, buvau berniokas, kuris nuo 5 metų sakydavo tėvams, kad kurs muziką. Nuo šio skambučio praėjus lygiai metams, jau buvo išleistas pirmasis grupės albumas. Tuomet 16 metų vaikino gyvenimas apsivertė aukštyn kojom. Šiandien tai – viena daugiausiai bilietų Lietuvoje parduodanti grupė. Jos koncertuose Lietuvoje, Anglijoje, Airijoje, JAV, Norvegijoje, Lenkijoje bei kitose šalyse  per 2013 m. apsilankė apie 160 tūkst. gerbėjų.

Pernai gruodžio 6 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje SEL surengė pirmąjį Lietuvos atlikėjų istorijoje „360 laipsnių“ koncertą, kuriame buvo pagerintas „Žalgirio“ arenos rekordas  – tuomet renginį stebėjo 20 tukst. žiūrovų. Tų pačių metų gruodžio 8 d. SEL albumas „Aš kaip žąsis“ pripažintas platininiu Lietuvoje (vertinant 2009–2013 m. pardavimus). Jis buvo parduotas daugiau kaip 15 tūkst. kopijų tiražu. Visi pinigai, gauti jį pardavus, buvo paaukoti Egidijaus Dragūno paramos fondui, kuris rūpinasi sunkiai sergančiais vaikais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čiubaka

Čiubaka portretas
Maladiec Sel'as, o kad bobutėms jis nepatinka, lai klauso livetos ir brolių aliukų
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių