Gera žinia L. Kravitzo gerbėjams – koncertas Vilniuje įvyks gruodžio 17-ąją

  • Teksto dydis:

Nors praėjusią savaitę buvo skelbta, kad susirgęs JAV roko dievaitis Lenny Kravitzas dėl itin įtemptos dienotvarkės perkelti koncerto Vilniuje datą į vėlesnę nebegalės, šiąnakt atlikėjo atstovai koncerto Vilniuje organizatoriams pranešė labai džiugią žinią. Lenny Kravitzas dėl gerbėjų Vilniuje atšaukė visus ankstesnius savo planus ir koncertą Vilniaus „Siemens“ arenoje surengs jau šių metų gruodžio 17 dieną.

„Lenny Kravitzui perdavėme visus jo gerbėjų Lietuvoje prašymus neatšaukti koncerto Vilniuje ir panašu, kad stebuklas įvyko. Šiandien ne tik švęsime „Siemens“ arenos 10-ąjį gimtadienį, bet ir savotiškas ankstyvas Kalėdas – juk gerbėjams galėsime padovanoti vieno laukiamiausių atlikėjų koncertų. Lenny Kravitzas Vilniuje koncertuos jau gruodžio 17 dieną”, – sakė „Seven Live“ generalinis direktorius Juras Vėželis.

Lenny Kravitzas taip pat pažadėjo parengti video kreipimąsi gerbėjams su atsiprašymu už jų sujauktus planus ir patikinimu, kad šį kartą jau niekas nebesutrukdys pasimatyti Vilniuje.

JAV rokerio gerbėjams neteks keisti bilietų į koncertą – galios tiek „Tiketa“ kasose, tiek internetu pirkti bilietai, jei nebus pažeistas jų apsaugos kodas. Nespėję įsigyti bilietų į L. Kravitzo koncertą tai galės padaryti iki koncerto pradžios gruodžio mėnesį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių