Ekscentriškasis duetas „Die Antwoord“ siunčia žinią Vilniui

  • Teksto dydis:

Lygiai po savaitės į Lietuvą atvykstantis duetas iš Pietų Afrikos Respublikos „Die Antwoord“ savo „Instagram“ paskyroje pasidalino vaizdo įrašu, kviečiančiu rugpjūčio 7 dieną susitikti Vilniuje.

Skandalingu ir ekscentrišku įvaizdžiu išsiskiriantis duetas savo stiliaus neprarado ir šiame vaizdo įraše – apšviesti ryškiai raudona šviesa, išraiškingomis veido grimasomis grupės nariai Yo-Landi Vi$$er ir Ninja šnabžda vilniečiams ir miesto svečiams skirtą tekstą.

Išskirtinis ne tik šis kvietimas. Beveik prieš mėnesį grupė organizatorius nustebino savo koncerto reikalavimų sąrašu, kuriame pliušiniai žaislai, daugybė augalų, muilo burbulų mašina ir daugybė kitų išskirtinių reikalavimų. Tarp jų buvo ir terariumas su gyvatėmis, ropliais ir žiurkėmis, tačiau organizatoriams pavyko suderinti su grupe, kad jo būtų atsisakyta.

Po savaitės įvyksiantis „Die Antwoord“ pasirodymas gali būti pirma ir paskutinė galimybė šį duetą išgirsti mūsų šalyje – praėjusiai metais singlą „Love Drug“ išleidusi grupė paskelbė, jog šiemet pristatys paskutinį savo albumą.

Šį mėnesį keturiolika koncertų Europoje surengsiantys „Die Antwoord“ mūsų šalyje sugros hitais tapusias savo dainas bei naujus kūrinius. Su savimi muzikantai atsiveža daugiau nei trisdešimt kostiumų, o sceną papuoš įspūdingas ekranas.

Kadangi Vilniuje įvyksiantis koncertas – vienintelis „Die Antwoord“ pasirodymas Baltijos šalyje, jį išvysti atvyksta ir grupės gerbėjai iš Latvijos, Estijos, taip pat ir Baltarusijos, kurioje surengti koncertą grupei nebuvo duotas leidimas.

 

VILNIUS AUG 7th

A post shared by Die Antwoord (@dieantwoord) on



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių