E. Ramazzotti dar kartą užkariavo gerbėjų širdis

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakarą Vilniaus „Siemens“ arenoje buvo karšta. Čia koncertą surengė moterų numylėtinis, italų popmuzikos žvaigždė Eros Ramazzotti.

„E. Ramazzotti rūpinasi absoliučiai visais koncerto aspektais. Atlikėjas net atsiveža savo scenos konstrukciją, kai kiti paprastai paprašo pastatyti vietinę. Dainininką turo metu lydi devyni sunkvežimiai įrangos – ją iškrauti samdome 66 papildomus darbuotojus. Tikiu, kad publika išvys tobulą šou, kaip ir sako jo turo pavadinimas“, – anksčiau sakė koncertą organizuojančios bendrovės „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Iš tiesų per dvi valandas trukusį turo „Perfetto“ koncertą scenoje mainėsi įspūdingi daugiasluoksniai ekranai, lazeriniai efektai ir erdvinės projekcijos, o romantikas E. Ramazzotti be atokvėpio stengėsi išjudinti žiūrovus. Įrodė, kad puikiai dainuoja gyvai, moka ne tik seksualiai pakraipyti užpakaliuką, bet ir virtuoziškai groti gitara ar pianinu. Parodė, kad yra pasiekiama žvaigždė – vaikščiojo tarp gerbėjų, spaudė jų rankas ir noriai fotografavosi žaismingoms asmenukėms. Pamažu įaudrintoje arenoje, rodos, neliko nė vieno abejingo klausytojo. Net ir nemokėdama itališkų dainų žodžių, tūkstantinė minia uždainavo kartu ir rodydama pagarbą talentingam dainininkui pakilo nuo kėdžių.

„Grazie, fratelli“ (ačiū, broliai – red. past.), ačiū, – šiltai dėkojo ir lietuviškai prabilęs 52-ejų dainininkas, kurio sėkminga karjera trunka jau ilgiau ne tris dešimtmečius. Atlikęs gausybę garsių hitų, tarp kurių buvo ir „Adesso Tu“, „Fuoco Nel Fuoco“, „Un'Emozione Per Sempre“, „Musica E“, „Più bella cosa“, vieną dainą jis paskyrė, jo žodžiais, „gražiam miestui“ Vilniui. 

Dainininkui ant sceno talkino būrys profesionalų – aštuoni muzikantai ir dvi pritariančios vokalistės. Visa komanda į Lietuvą atvyko po šeštadienį Minske surengto koncerto. Prieš jį pasirodė Paryžiuje. Todėl atlikėjo pageidavimų sąraše prieš koncertą Vilniuje atsirado neįprastas prašymas.

„Didžiausią galvos skausmą sukėlė prašymas koncerto dieną išskalbti, išdžiovinti ir išlyginti visos turo komandos drabužius. Antra Velykų diena yra poilsio diena, todėl turėjome sudaryti specialų susitarimą su šias paslaugas teikiančia bendrove“, – sakė J. Vėželis.

Be to, garsėjantis kaip prisiekęs futbolo gerbėjas, E. Ramazzotti prašė pastatyti satelitinę lėkštę, kuri galėtų pagauti „Sky Sports“ kanalo signalus. Tačiau televizoriumi koncerto organizatoriams rūpintis nereikėjo – italas vežasi jį kartu.

Muzikantų maitinimu arenoje rūpinosi turo virėjų brigada, todėl nebuvo kitoms garsenybėms įprastų prašymų persirengimo kambaryje pateikti alkoholinių gėrimų. Tačiau E. Ramazzotti paprašė sporto masažuotojos paslaugų – ji privalėjo būti nerūkanti, mat atlikėjas nepakenčia cigaretėmis dvokiančių rankų.

Sekanti E. Ramazzotti stotelė – Talinas, po to Maskva. Pernai rudenį prasidėjęs intensyvus pasaulinis turas tęsiasi.


Šiame straipsnyje: Eros Ramazzottimuzikakoncertas

NAUJAUSI KOMENTARAI

ginekologas

ginekologas portretas
bobos sudrėko iki apsišlapinimo, ir jų diedai liko it musę kandę, nes ner ka jiems lygiuotis su Eros marozočiu :D
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių