D. Montvydas ruošia staigmeną: tai – viena laukiamiausių vasaros dienų

  • Teksto dydis:

Vienas populiariausių šalies atlikėjų Donatas Montvydas savo koncertais kiekvieną kartą nustebina tūkstančius gerbėjų. Šį kartą garsus dainininkas pasiryžo sostinėje surengti romantišką koncertą po atviru dangumi.

Vilniaus universiteto Botanikos sode liepos 5-ąją dieną dainininką bus galima išvysti su kameriniu orkestru.

Dainininkas D. Montvydas šį kartą Vilnių sieks nustebinti su iki šiol dar jo koncertuose nematytu muzikantų sąstatu bei išskirtine erdve, rašoma pranešime spaudai. Čia atlikėjas planuoja klausytojus pakviesti dar keletu valandų anksčiau ir puikiai praleisti laiką nuostabios gamtos apsuptyje.

„Šis koncertas – viena iš laukiamiausių vasaros dienų. Noriu į šį koncertą pakviesti visus įsimylėjėlius, šeimas bei, žinoma, pasaulio lietuvius, atvyksiančius į „Dainų šventę“. Pažadu, kad bus labai romantiškas ir jaukus vakaras po atviru dangumi, nuostabios botanikos sodo gamtos apsuptyje“, – džiaugsmo neslepia Donatas.

Noriu į šį koncertą pakviesti visus įsimylėjėlius, šeimas bei, žinoma, pasaulio lietuvius, atvyksiančius į „Dainų šventę“.

Šįkart atlikėjas didelį dėmesį skirs ir šeimoms – tai ne tik specialios nuolaidos bilietams, bet ir botanikos sode įkurta zona, kurioje bus galima rasti ne tik pramogų, bet ir įvairių užkandžių.

„Norisi, kad šis koncertas būtų šventė visiems, todėl tikslas surinkti repertuarą su žinomiausiais kūriniais, kuriuos atliksime kartu su kameriniu orkestru, bei sukurti ypatingą aplinką. Tikiu, kad pavyks surengti įsimintiną vakarą“, –pasakoja atlikėjas.

Garsus vyras praėjusiais metais Lietuvos muzikos apdovanojimuose M.A.M.A. buvo pripažintas geriausiu šalies pop muzikos atlikėju, o į paskutinį didelio masto šou Kauno „Žalgirio“ arenoje susirinko tūkstantinė gerbėjų minia. Tiesa, atlikėjas šią vasarą Klaipėdos „Švyturio“ arenoje surengs ir vienintelį šou šią vasarą.

„Niekada sau neleidau ko nors daryti puse kojos, todėl kiekvienas pasirodymas ar daina yra apgalvota. Visuomet kėliau aukščiausius kokybės standartus, kad nenuvilčiau savęs ir tų, dėl kurių kuriu. Viską darau iš širdies“, – atvirauja vienas ryškiausių šalies dainininkų.

Vilniaus universiteto Botanikos sode D. Montvydo ir kamerinio orkestro koncertas įvyks liepos 5 d., o vasarinis šou „Cirkas“ – liepos 21 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aloyzas

Aloyzas portretas
Trintukas...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių