„Barakudiško“ baro atidarymas pritraukė būrį garsenybių

  • Teksto dydis:

Penktadienio vakarą vyko  Vilniaus senamiestyje įsikūrusio baro „Tres Bar'acudos“ atidarymo vakaras.

Į atidarymo renginį atvyko verslo, kultūros ir pramogų pasaulio atstovai: legendinis krepšininkas Šarūnas Marčiulionis su žmona Laura, džiazo muzikantas Leonidas Šinkarenko su gyvenimo drauge Laima Lavaste, TV žurnalistė Jolanta Svirnelytė, „Teleloto“ vedėja, aktorė Jurgita Drabatienė su vyru, vairuojančių moterų asociacijos prezidentė Asta Jonušienė su bičiule teisininke Birute Vyšniauskaite, dizainerė Vilma Statkuvienė su dukra Ernesta.

Vakaro metu skambėjo gyva muzika, kviestiniai svečiai buvo vaišinami „barakudiškais“ užkandžiais. Šventiniam vakarui dirigavo renginių vedėjas Simonas Indrašius, koncertavo gyvo garso grupė „What box“, humoristinius pokštus laidė Mantas Bartuševičius, magiškus triukus rodė iliuzionistas Anton Levrentjev.

Pristatydami naująją vakaronių vietą sostinėje, baro įkūrėjai, intriguodami sako, kad tai – tikrai ne žuvies restoranas. “Tai – vieta, norintiems pavakaroti su bičiulių kompanija ir patiems sau susikurti šventę”, - sako baro, kurioje yra net septynios atskiros erdvės, vadovas Darius Malakauskas. Kodėl nutarė Vilniuje atidaryti dar vieną maitinimo įstaigą, D. Malakauskas paprastai sako: “Todėl, kad visi norintys dažnai netilpdavo į mūsų įmonės prieš devynerius metu įkurtą “Villa Allicante”, kuri duris atvėrė taip pat spalio 2 d.”

Ateityje bare planuojami gyvos muzikos, taip pat kultūriniai ir intelektualaus pobūdžio vakarai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Gal ir reikalingi tokie barai o tai garsenybiu inicetyva reikia dziaugtis, nes daugiau darbo vietu atsirado. Nereikes musu lietuvaiciams galvoti kur daugiau uzdirbti lai sekasi jums darbuose.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių