Apsipirkinėjimo karštinę vainikuos V. Matačiūnaitės koncertas

Penktadienį prekybos centras „Panorama“ rengia neregėtą, Holivudo spindesiu alsuojantį renginį. Jame savo triukus rodys iliuzionistas Mantas Wizard ir dar sykį pasirodys Lietuvą „Eurovizijoje“ atstovavusi Vilija Matačiūnaitė.

Vilniuje įsikūrusiame prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ jau vyksta visų apsipirkinėjimo mėgėjų svajonių renginys: „Shopping festival Panorama“, kurio tema šiais metais – Holivudo spindesys.

„Šį festivalį holivudiniu pavadinome ne atsitiktinai. Mūsų lankytojai yra tikriausios mūsų žvaigždės, tad tiesiame jiems raudoną kilimą ir kviečiame apsilankyti, o apsipirkinėjantys festivalio metu turės galimybę laimėti skrydį į Holivudą.“ - šypsojosi prekybos centro direktorė Birutė Kalanovaitė. Ji pabrėžė, kad penktadienį tryliktąją bus taikomos didžiausios nuolaidos ir patraukliausi partnerių pasiūlymai, taip pat kai kuriuose prekybos taškuose bus galima susitikti ir pabendrauti su pačiais įmonių vadovais ar verslo savininkais.

Apsipirkinėjimas su pramogomis

Festivalio  „Panoramoje“ metu gausu ir mistiškų bei muzikalių pramogų.

Kokia gi penktadienio tryliktoji diena, jei nebus nors lašelio mistikos? Iliuzionistas Mantas Wizard šiai dienai rengia įspūdingą ir visai šeimai skirtą programą. Ji, pažadėjo Mantas, bus tokia, kad pašiurps oda. Iš malonaus netikėtumo, o ne iš baimės, žinoma.

Tiesa, visą programą vainikuos Lietuvą šiais metais „Eurovizijoje“ atstovavusi dainininkė Vilija Matačiūnaitė. Ji pagrindinėje prekybos centro aikštėje surengs koncertą, kurio metu skambės ne tik jos naujame albume „Attention“ esančios dainos.

„Mano penktadienio tryliktos programoje skambės ir jau visiems žinomi, ir keli dar niekur negirdėti bei neregėti kūriniai. Kokie jie? Ateikite į „Panoramą“ penktadienį, 18 valandą ir patys išgirsite savo ausimis“, - kaip visada nuotaikingai sakė atlikėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių