Aktorius G. Storpirštis jubiliejinį vakarą surengs bažnyčioje

  • Teksto dydis:

Balandžio 16 dieną, 18 val. į Šv. Kotrynos bažnyčią rinksis aktoriaus, dainų autoriaus ir atlikėjo Gedimino Storpirščio kūrybos gerbėjai.

Tai puiki proga išgirsti mėgstamo atlikėjo dainas itin jaukioje, užpildytoje šviesų ir garsų žaisme erdvėje bei pasveikinti menininką su solidžiu jubiliejumi. Šiam teatro ir kino aktoriui, dainuojamosios poezijos festivalių meno vadovui, dainų autoriui ir atlikėjui balandžio 26 d. sukaks 55-eri. 

Į žaismingą dainų kelionę geros muzikos ekspertai „Bardai LT“ kviečia tiek mažuosius, tiek kadaise buvusius vaikais, tiek ir tuos, kurie išradinga tai slepia. Programoje „Du pasauliai” skambės įvairiais kūrybiniais laikotarpiais kurtos dainos, su kuriomis užaugo ne viena karta. Vakaro metu laukia pilnas įspūdžių nuotykis iš vaikystės į suaugusiųjų pasaulį, ir atgal. O juk skambant dainoms keliauti visada smagiau: skambės dainos iš kompaktinių plokštelių „Tarakonas iš vaikystės”, „Artistai”, „Pranciškaus sodas”, netrūks ir naujų dainų, kurias muzikiniais garsais papuoš Ainis Storpirštis (vokalas, fortepijonas), Rasa Vosyliūtė (smuikas) ir Jonas Krivickas (gitara).

Atlikėjo pasirodyme bus gausu ryškių personažų: ir smagūs archangelai, ir vienišas japonas, ir visai nepikta ragana, ir net rožinis dramblys. Klausytojai kartu nukeliaus į Besarabiją, ieškos Eldorado ir pažins tolimąją Japoniją, o skambant paskutiniams dainos „Artistai“ gitaros akordams su pagarba, susižavėjimu ir žiupsneliu liūdesio pagalvos apie aktorius, kurie „...viską mokėjo, visur jie gyveno, visiems jie šypsojos ir keikė visus; juos matė beprotnamiuos ir restoranuos, juos matė barzdotus, randuotus, basus...“.

Susitikime pasveikinti mylimo aktoriaus ir dainiaus bei jaukiai praleiskime muzikinį vakarą Šv. Kotrynos bažnyčioje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių