Aktorių Š. Banevičių meta iš „Domino“ teatro

  • Teksto dydis:

Dėl aktoriaus Šarūno Banevičiaus reguliariai pasikartojančio neatsakingo požiūrio į darbą „Domino“ teatras buvo priverstas perkelti kovo 15 dieną Vilniuje planuotą rodyti spektaklį „Meilė pagal grafiką“ į balandžio 3 dieną. „Domino“ teatras nuoširdžiai atsiprašo savo žiūrovų ir viso aktorių kolektyvo už nesklandumus ir praneša nuo gegužės 1 d. nutraukiantis tolimesnį bendradarbiavimą su Šarūnu Banevičiumi.

„Šarūnas yra labai talentingas jaunas aktorius, kuriantis įsimintinus personažus. Tačiau jo asmeninis požiūris, nesikeičiantis jau gana ilgą laiką, nebe pirmą kartą nuvilia teatro žiūrovus ir aktorių komandą. Nuoširdžiai dėkojame Šarūnui už bendrą, ne vienerius metus trukusį darbą, tačiau, gerbdami mūsų teatro bendruomenę, esame priversti atsisakyti tolimesnių Šarūno paslaugų. Linkime jam stiprybės ir sėkmės ateityje“, – sako „Domino“ teatro rinkodaros ir komunikacijos vadovė Vaida Račiūnaitė Čepkienė.

Žiūrovai, kovo 15 dieną Vilniuje neišvydę spektaklio „Meilė pagal grafiką“, jį pamatyti kviečiami balandžio 3 dieną 14.30 valandą. Bilietai galios tie patys – jų keisti nereikia. Jei visgi ši data nėra tinkama, žiūrovai gali grąžinti bilietus iki kovo 30 dienos „Domino“ teatro kasoje, bet kurioje „Bilietai LT” kasoje (išskyrus maisto prekių centruose esančiose „Bilietai LT” kasose) arba internetu, jeigu bilietai pirkti internetu. Visa informacija pateikiama oficialioje „Domino“ teatro svetainėje www.dominoteatras.lt. Čia tai pat bus publikuojama informacija apie tolimesnius galimus repertuaro pasikeitimus, jei dėl pasikeitusios aktorių trupės sudėties jie bus būtini.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ką,

ką, portretas
užgėrė?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių