„Aerosmith“ lyderiui S. Tyleriui bus kepami specialūs keksiukai

  • Teksto dydis:

Iki istorinio „Aerosmith“ koncerto „Siemens“ arenoje likus vos keletui dienų, intensyvus pasiruošimas priimti roko legendas vyksta ne tik arenoje, kur bus sumontuota daugiau kaip pusšimtis tonų įrangos, bet ir virtuvėje. Laukdami trečiadienį, gegužės 21 d., įvyksiančio vienintelio „Aerosmith“ koncerto visame regione, koncerto organizatoriai privalės išpildyti įspūdingą reikalavimų maistui sąrašas, kuriame net ir pagal specialų receptą iškepti keksiukai, skirti grupės lyderiui ir vokalistui Stevenui Tyleriui.

„Aerosmith“ – aukščiausio kalibro žvaigždės, todėl įprasta, kad jų pageidavimų sąrašas netrumpas. Jiems svarbi ne tik aukščiausia paties koncerto kokybė – garsas, šviesos, scena, efektai, – bet ir jų pačių komfortas. O pastarasis, kaip žinia, neatsiejamas nuo prabangos ir, matyt, specialių užgaidų. Turiu pripažinti, jog nei iš vienos grupės ar atlikėjo, nesvarbu kokio aukšto lygio jis būtų, iki šiol nesame gavę tikslaus recepto, pagal kurį turi būti pagamintas patiekalas“, – sako koncertą Lietuvoje organizuojančios bendrovės „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.

Pagal specialų receptą iškepti keksiukai su mėlynėmis turės būti patiekti S. Tyleriui iš karto po koncerto sostinėje. Žvaigždė griežtai reikalauja, kad šis gardėsis būtų šviežias, t. y. keptas vos prieš porą valandų.

„Siemens“ arenoje kiekvienam grupės nariui bus paruošta po atskirą kambarį, skirtą kiekvieno patogiam poilsiui. Kiekviename kambaryje taip pat bus paruošta žvaigždžių pageidaujamų užkandžių ir gėrimų. Daugiausiai jų bus paserviruota grupės lyderių vokalisto Steveno Tylerio ir gitaristo Joe Perry kambariuose.

Viešėdamas arenoje ir ruošdamasis pirmą kartą sveikintis su daugiatūkstantine publika Lietuvoje, S. Tyleris pageidauja mėgautis ekologiškomis daržovėmis ir vaisiais (salierais, morkomis, agurkais, brokoliais, špinatais, salierų stiebais, petražolėmis, imbiero šaknimi, citrinomis, obuoliais, mėlynėmis, migdolais), migdolų, ožkų pienu, jazminų arbata, kava, kelių rūšių mineraliniu vandeniu ir vaisvandeniais. Pietums S. Tyleriui bus patiekta kepta lašiša su garuose virtomis daržovėmis, kepta saldžiąja bulve ir rudaisiais ryžiais. Vokalistas taip pat prašo jo persirengimo kambarį papuošti kvepiančiomis žvakėmis. Be to, kambaryje privalo būti padėti visų patiektų patiekalų ingredientų sąrašai ir etiketės.

Joe Perry paruoštame kambaryje taip pat bus apstu įvairių rūšių daržovių, kietai virtų kiaušinių, šviežių sulčių, kokosų pieno, jogurto, mineralinio vandens ir nealkoholinio alaus.

„Aerosmith“ į Vilnių privačiu lėktuvu atskris jau šiandien. Planuojama, kad legendinių rokerių penketas sostinėje pasirodys pavakarę. Ypač netikėta buvo tai, kad „Aerosmith“ nariai panoro Vilniuje viešėti net tris paras. Visą viešnagės laiką grupės nariai gyvens prabangiame viešbutyje Vilniaus centre.

Susitikti su „Aerosmith“ ir išgirsti geriausius jų kūrinius bus galima trečiadienį, gegužės 21d., „Siemens“ arenoje. Bilietus į „Aerosmith“ pasaulinių gastrolių „Global Warming Tour“ koncertą Vilniuje platina „Tiketa“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių