VMFD „Žalgiris“ ir bankrutuojantis „Žalgiris“ nutarė nebesipykti

Futbolą mylintys vilniečiai artimiausiu metu vėl turės vienintelį „Žalgirį“, kurio istorinis tęstinumas bus perduotas Vilniaus miesto futbolo draugijai (VMFD) „Žalgiris“.

VMFD „Žalgiris“ ir bankrutuojantis Vilniaus futbolo klubas „Žalgiris“ pasiekė taikos susitarimą.

Pasak pranešimo spaudai, teismų slenksčius mynusios pusės sutarė, kad bankrutuojantis Vilniaus futbolo klubas „Žalgiris“ ne tik neteiks pretenzijų dėl VMFD „Žalgiris“ naudojamų prekinių ženklų, bet ir perleis visas teises į senąjį Vilniaus futbolo klubo „Žalgiris“ prekinį ženklą ir istorijos tęstinumą.

„Džiaugiamės ir sveikiname visų vilniečių vardu, jog abiems pusėms pavyko draugiškai ir taikiai susitarti. Vilnius vėl turės vieną “Žalgirį„, kuris vienys mus, vilniečius“, - sako sostinės meras ir Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ Garbės prezidentas Artūras Zuokas. - Ir dar viena gera naujiena: artimiausiu metu savivaldybei bus perduoti legendinio „Žalgirio“ iškovoti trofėjai. Būtinai sugalvosime, kur ir kaip įrengti muziejų, kuriuo džiaugtųsi ištikimiausi Pietų IV tribūnos sirgaliai, buvę žalgiriečiai ir visi sostinės gyventojai bei miesto svečiai".

Su kreditoriais baigiantis atsiskaityti bankrutuojantis Vilniaus futbolo klubas „Žalgiris“ sutiko Vilniaus miesto savivaldybei perduoti legendinio „Žalgirio“ iškovotų apdovanojimų muziejų, kurio trofėjus artimiausiu metu bus galima pamatyti Vilniaus miesto savivaldybės patalpose.

Juridines taikos sutarties detales derinantys Vilniaus miesto futbolo draugiją „Žalgiris“ ir Vilniaus futbolo klubą „Žalgiris“ atstovaujantys advokatai teigia, kad artimiausiu metu abi pusės susitarimą patvirtins parašais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių