„Vilnius veža“ blaškosi: automobilius pirks, o ne nuomosis

100 taksi automobilių 3 metams nesėkmingai išsinuomoti mėginanti sostinės savivaldybės įsteigta viešoji įstaiga „Vilnius veža“, nevienareikšmiškai vertinta dėl sprendimo trumpam išsinuomoti dešimt kartų kuklesni skaičių „Ford“ automobilių, ėmėsi naujų žingsnių - paskelbė automobilių pirkimo techninių specifikacijų projektą, kuriame išdėstytas siekis įsigyti 8 naujus automobilius, rašo „Verslo žinios“.

Rolandas Statulevičius anksčiau „Verslo žinioms“ yra teigęs, kad jei nepavyks išsinuomoti 100 automobilių, bus skelbiamas naujas konkursas. Tačiau dabar aiškėja, kad „Vilnius veža“ planuoja skelbti ne nuomos, o pirkimo ir daug mažesnio kiekio automobilių konkursą.

Kita vertus, formaliai pirmojo konkurso procedūros nebaigtos. Naujausias „Vilnius veža“ sprendimas įsigyti 8 automobilius rinkoje jau pakurstė kalbas, kad naujasis konkursas skirtas būtent dabar „Vilnius veža“ nuomojamiems automobiliams „Ford“ įsigyti. Tačiau paskelbtame automobilių techninių specifikacijų projekte parašyta, kad siūlomi automobiliai turi būti neeksploatuoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

p

p portretas
Nauja Zuokos afera, tai nuomosis, tai pirks is musu moketoju pinigu, o paskui sau persiims, toks mano itarimas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių