Vilniuje tragiškai žuvo A. Kaušpėdo dukra

Vilniuje, ankstų trečiadienio rytą iš penkto aušto balkono iškrito 25 metų Algė Kaušpėdaitė - žinomo muzikanto, grupės „Antis“ lyderio ir architekto Algirdo Kaušpėdo duktė, pranešė naujienų portalas delfi.lt.

Policijos pareigūnų duomenimis, bute A. Goštauto gatvėje mergina gyveno nuomojamame bute. Bute A. Kaušpėdaitė gyveno kartu su dviem draugėmis.

Buto šeimininkas, policijos duomenimis, šiuo metu gyvena Londone.6.14 val. Bendruoju pagalbos telefonu paskambinusi moteris pranešė, kad eidama į darbą pamatė privačia valda pažymėto namo kieme ant šaligatvio gulinčią merginą.

Pirmame namo aukšte yra parduotuvė, į kurią ir ėjo merginą radusi moteris.Kada tiksliai įvyko nelaimė, nėra aišku. Viena iš kartu su A. Kaušpėdaite gyvenusių merginų per pirminę apklausą nurodė, kad grįžusi vėlų vakarą namo rado ją sėdinčią prie kompiuterio. Netrukus draugė nuėjo miegoti.

Kaimynai merginos elgesyje nepastebėjo nieko keisto

Namo, kuriame gyveno A. Kaušpėdaitė, kaimynai trečiadienio popietę buvo santūrūs ir tikino apie nelaimę sužinoję tik iš žiniasklaidos ir ryte juos apklaususių pareigūnų.

Viena vyresnio amžiaus moteris iš savo buto išdrįso išeiti tik tada, kai jau buvo išvažiavę visi specialiųjų tarnybų automobiliai. Ji apgailestavo, kad šiuolaikiniame pasaulyje retas kaimynas pažįsta savo kaimyną, o ypač, jeigu jis yra tik nuomininkas. Taip pat ir ji sakė nepažinojusi A. Kaušpėdaitės.

Moteris pastebėjo, kad buto penktajame namo aukšte, kuriame gyveno mergina ir dvi jos draugės, langai yra uždaryti, nesudaužyti, užuolaidos atitrauktos.

Vilniaus Goštauto gatvės 3-ojo namo 5 aukšto gyventojas, įsikūręs šalia A. Kaušpėdaitės nuomoto buto, pasakojo, kad kaimynystėje gyvenusios merginos buvo ramios: visada pasisveikindavo, nekeldavo triukšmingų vakarėlių, nors draugų sulaukdavo.

Daugiau nieko apie savo kaimynes vyras pasakyti negalėjo, nes didžiausias tame aukšte keturių kambarių butas yra jau seniai nuomojamas, gyventojai jame taip pat keičiasi. Todėl jis, kaip ir kiti nuolatiniai namo gyventojai, su nuomininkais taip ir nesusipažįsta.

Namo kiemas aptvertas metaline tvora ir stebimas vaizdo kameromis. Policija turi saugos tarnybos, stebinčios šį kiemą kontaktus, tad tikimasi, kad iš vaizdo įrašo gali paaiškėti naujų nelaimės detalių.

Psichologinės pagalbos telefonai (pokalbiai 8-800 linija yra nemokami)

Psichologinės pagalbos tarnyba

Telefono numeris

Darbo laikas

Vaikų linija www.vaikulinija.lt

116 111

Kasdien 11.00-21.00

Jaunimo linija www.jaunimolinija.lt

8 800 28888

Visą parą

Vilties linija, psichologinė pagalba suaugusiems www.kpsc.lt

8 800 60700

Visą parą

Pagalbos moterims linija

8 800 66366

I-V 09.00-21.00

Linija Doverija (pagalba teikiama rusų kalba)

8 800 77277

I-V 16.00-20.00

Dingusių žmonių šeimų paramos centras

8 800 26161 8 5 2773135

I-V 8.00-16.00

Panevėžio paguodos telefonas

8 45 500965

I-V 20.00-8.00

Vilniaus moterų namų krizių centras

8 800 22008

I-V 9.00-17.00

Vaiko raidos centras

8 5 275 75 64

Visą parą

Psichologinė pagalba internetu

Vaikų linija

Registruotis ir rašyti svetainėje: http://www.vaikulinija.lt

Atsako per dvi dienas

Jaunimo linija

Registruotis ir rašyti svetainėje: http://jppc.lt/draugas

Atsako per tris dienas

Vilties linija

Rašyti svetainėje: http://paklausk.kpsc.lt

Atsako per tris dienas

Šiaulių jaunimo linija

Rašyti: kasnutiko@yahoo.com

Atsako per tris dienas


Šiame straipsnyje: savižudybėmirtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

laima

laima portretas
dabar pas aunima vietoj smegenu aplamai kose,biski kas tai zudosi na ir tegul ,jei jiems gyvenimas tik tiek tevertas,man vsiai negaila tokiu

Tik

Tik portretas
Dievas gali nuspręsti kiek žmogus turi gyventi.Dabartinis žmogus netiki Dievu,ir prisiima jo funkcijas.

nejuokinkit

 nejuokinkit portretas
su tais pagalbos telefonais. Vargšė mergaitė. Nuomavosi kambarį, vargšelė. Šitokio garsenybės duktė. Amžiną jai atilsį. Nelabai tikiu, kad tai -- savižudybė.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių