Vilniaus svečiams - specialus renginių kalendorius

Vilniaus turizmo informacijos centras ir konferencijų biuras išleido naują renginių kalendorių „Vilnius. Renginiai 2013“, kuriame sudėta informacija apie svarbiausius kitų metų renginius sostinėje ir jos apylinkėse.

Renginių kalendorius pradėtas leisti maždaug prieš penkerius metus, būtent toks, koks yra šiandien, – prieš porą trejetą metų. Kaip teigė Vilniaus turizmo informacijos centro ir konferencijų biuro vyriausioji projektų vadovė Kazimiera Astratovienė, vienas nuo kito šie kalendoriai kasmet skiriasi informacijos kiekiu, nuo to priklauso ir paties leidinio storis. Jis skirtas turistams, iš anksto planuojantiems kelionę į Vilnių, ir miestiečiams, norintiems įdomiai ir turiningai praleisti laisvalaikį.

Leidinio „Vilnius. Renginiai 2013“ iš viso išleista 12 tūkst. egzempliorių: 10 tūkst. – anglų kalba ir 2 tūkst. – lietuvių. Jo formatas tinkamas tiek leidinį patogiai nešiotis su savimi, tiek pasikabinti ant sienos. Kitų metų renginių kalendoriuje pristatyta apie 90 įvairių kultūrinių ir pramoginių renginių.

„Kadangi leidinys nedidelis, įtraukėme tik svarbiausius Vilniaus ir jo apylinkių – Trakų ir Kernavės – renginius. Atrankos kriterijus buvo, kiek jie yra masiški, vieši, kiek prisideda prie Vilniaus įvaizdžio formavimo. Taigi į kalendorių įtraukti tokie renginiai kaip Užgavėnės, Kaziuko mugė ir pan.“, – sakė K.Astratovienė.

Naująjį leidinį galima nemokamai pasiimti visuose penkiuose Vilniaus turizmo informacijos centruose: Vilniaus g. 22, Didžioji g. 31, Geležinkelio g. 16, Šventaragio g. 2, Rodūnios kelias 2. Taip pat jis bus platinamas per Lietuvos ir užsienio turizmo parodas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių