Vaikų padėka medikams – nemokamas koncertas poliklinikoje

Ketvirtadienį popiet Centro poliklinikos Lukiškių filiale Kalėdų nuotaiką skleidė užburianti violančelės ir arfos muzika. Registratūroje, kurios kamputyje įsitaisę grojo du muzikantai, būriavosi medikų personalas.

Visi šypsojosi ir sutartinai teigė, kad vos tik užgrojus pirmiesiems akordams, visoje poliklinikoje pasklido Šv. Kalėdų dvasia.

Muzikantai – nacionalinės M. K. Čiurlionio menų mokyklos mokiniai. Arfa grojanti dvyliktokė Miglė Sakavičiūtė ir jos devintokas brolis –violončelininkas Marius.

Kaip diena.lt pasakojo muzikantų mama Vita Sakavičienė, tokią gerumo akciją jų šeima rengia jau trečius metus iš eilės. „Norime padėkoti ligoninės personalui už nuoširdų darbą“, - šypsodamasi kalbėjo ponia Vita.

„Per darbus negalėjau pasidžiaugti Kalėdų dvasia, bet toks vaikų gerumas iš karto pakėlė nuotaiką“, - diena.lt pasakojo Lukiškių filialo administratorė Rita Judzentavičienė.

Kartu su administratorė koncerto paklausyti susirinkusios medikės vieningai plojo ir dėkojo jauniesiems muzikantams ir jų mamai. Koncertas tęsėsi apie valandą. V. Sakavičienė pridūrė, kad skleisti Kalėdų gerumą sugrįš ir kitais metais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių