Sušilti norintys pirkėjai negavo kavos – kioskelyje užšalo vanduo

Spaudos kioskelyje kavos norėję įsigyti pirkėjai liko nusivylę: dėl aparate užšalusio vandens pardavėja negalėjo paruošti gėrimų.

Sostinėje pirmadienio rytą buvo apie 15 laipsnių šalčio.

Bendrovės „ReitanConvenienceLithuania“ (taip bendrovė „Lietuvos spauda“ neseniai pakeitė pavadinimą) rinkodaros projektų vadovas Tomas Gudžiauskas portalui 1diena.lt sakė, jog tokie atvejai nėra dažni.

„Dėkojame, kad pranešėte apie nesklandumus vienoje iš mūsų prekybos vietų. Šiemet pirmą kartą pasitaikė toks atvejis, kad „Lietuvos spaudos“ kioskuose nebūtų galima įsigyti kavos. Praktiškai taip gali nutikti tik dėl kiosko šildymo sistemos veikimo sutrikimo“, - aiškino T. Gudžiauskas.

Jo teigimu, „ReitanConvenienceLithuania“ valdomuose „Lietuvos spaudos“ ir „R-kiosk“ kioskuose kava klientams siūloma jau penktus metus, per šį laikotarpį yra buvę vos keli atvejai, kai dėl šalčio gedo kavos aparatai. „Mūsų prekybos vietose įrengta daugiau nei 250 kavos aparatų, o per mėnesį parduodama apie 70 tūkst. puodelių kavos. Tikime, kad daugiau tokių nesklandumų neiškils“, - sakė T. Gudžiauskas.


Šiame straipsnyje: šaltisužšalovanduokioskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių