Socialiniai darbuotojai A. Zuokui rašo eiles ir prašo algų

Nesulaukę atlyginimų „Markučių dienos veiklos centro“ socialiniai darbuotojai sostinės vadovo Artūro Zuoko širdį nusprendė suvirpinti eilėmis.

„Markučių dienos veiklos centro“ kolektyvas bendromis pastangomis sukūrė ir socialiniame tinkle „Facebook“, A. Zuoko profilyje, patalpino eilėraštį, kuriame prašo išmokėti atlyginimus. Eilės prasidedamos pagarbiu kreipimusi į Vilniaus merą, o baigiamos retoriniu klausimu „Kur mūsų pinigai?“.

Portalo diena.lt žurnalistų kalbinta „Markučių dienos veiklos centro“ socialinė darbuotoja Giedrė Pankauskaitė pasakojo, kad problemos su atlyginimais šiemet prasidėjo jau nuo spalio mėnesio. Šiuo metu savivaldybėje yra susidariusi daugiau nei vieno mėnesio algų skola darbuotojams.

„Kadangi negauname atlyginimo laiku, nusprendėme kažkaip reaguoti. Tačiau nenorėjome nieko įžeisti ir todėl nusprendėme kreiptis į miesto valdžią gražia, šventine forma – eilėmis. Eilės buvo sukurtos pagal vienos dainos žodžius“, -  dėstė G. Pankauskaitė.

Darbuotoja apgailestavo, kad dar pirmadienį socialiniame profilyje įdėtas eilėraštis, kol kas nesulaukė jokios miesto valdžios reakcijos.

„Tik daug „laikų“ gavome. Ir tai džiugina. Aišku jei pinigų vis dėlto neduos, tai rašysime nebe eilėraščius, o kaip priklauso – raštus“, - pastebėjo pašnekovė.

Pristatome skaitytojams „Markučių dienos veiklos centro“ darbuotojų kūrybą.

Mere Artūrai Zuokai,

O, Zuokai, apgaubki mūsų centrą

Šviesos skraiste ramia –

Dainuojame tau dainą

Su pinigine tuščia.

Tyla užliejo Markučius,

Skanios sriubos – nebus!

Kol savivaldybėj niekas nejudės…

Ir kol socialiniai darbuotojai tylės!

Tamsa jau dengia centrą,

Kaskart arčiau ir sumaištis.

Viršūnėj balto beržo

Užgęso spindulys!

O, Zuokai, tu žinai –

Kalėdos artinas nūnai.

Dovanų neprašom mes –

Bet kur mūsų pinigai?


Šiame straipsnyje: Artūras Zuokasalgos

NAUJAUSI KOMENTARAI

justinas

justinas portretas
aš esu už Neygaliųjų Markučių Centrą skaudu kad šitaip Elgiasi Mūsų Sostinės Vilniaus Meras Zuokas aš ginu ir ginsiu savo draugus bei visą Markučių Kolektyvą tai mano draugai aš Gerbiu juos ir palaikau visa širdimi Zuokai Sumokėk Algas Markučių Centrui gana išsidirbinėt GĖDA

ofšoras

ofšoras portretas
zuokai, išvyk juos velniop arba prijunk darmajedus prie didžiasalio centriuko ;)

ho

ho portretas
Galėtų profesionaliau reaguoti
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių