Samas: „M.A.M.A. 2012“ bus šou be banalių šnekų

Vestuvių nuotaikos pakylėta Džordana Butkutė, repuoti nusprendęs Marijonas Mikutavičius, legendinė grupė BIX, išsišokėlis Selas ir daugelis kitų Lietuvos muzikos žvaigždžių sausio 11-ąją susitiks muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A. 2012“.

Padaugėjo nominacijų

Praėjusį sausį surengti Lietuvos muzikos apdovanojimai, asociacijos pirmininko Martyno Tylos teigimu, po sulaukė labai daug gerų atsiliepimų. Tada susirinko apie 10 tūkst. žiūrovų. Ne mažiau tikimasi sulaukti ir kitų metų sausį antrą kartą vyksiančiuose apdovanojimuose „M.A.M.A. 2012“.

„Šįkart stengsimės ištaisyti klaidas, dėl kurių priekaištų išgirdome po pirmųjų apdovanojimų. Patobulinsime garso, vaizdo kokybę, kad žmonės, sėdintys viršuje, viską puikiai matytų ir girdėtų“, – antradienį surengtoje M.A.M.A. spaudos konferencijoje žadėjo M. Tyla.

Antruose M.A.M.A. apdovanojimuose nominacijų bus jau 16. Buvusias papildė dvi – „Geriausia metų pop grupė“ ir „Geriausia metų koncertinė grupė“.

Taip pat bus renkama daugiausia bilietų per pastaruosius metus į savo koncertus pardavusi grupė ar atlikėjas. Praėjusį kartą „Metų debiutantu“ buvo paskelbta grupė „Gerai Gerai & Miss Sheep“. Antruose apdovanojimuose ši nominacija keičia pavadinimą į „Metų proveržis“.

Skirtas visiems lietuviams

„Pirmą kartą Lietuvos istorijoje tokio tipo renginys tampa ne šiaip specialiu renginėliu, kurį dažnai matome eteryje, bet tampa tiesiog lietuviškos muzikos TV maratonu“, – sakė „M.A.M.A. 2012“ transliacijos prodiuseris, grupės BIX lyderis Saulius Urbonavičius-Samas.

Renginio transliacija prasidės TV6, baigsis – TV3. Tiesiogiai visą ceremoniją internetu galės stebėti ir tie, kurie šiuo metu gyvena svečiose šalyse.

„Šįkart šį šou pamatys tikrai daug lietuvių. Nes šis šou ir yra skirtas tik lietuviams. Niekada nekviesim jokių lady gagų ir visokių kitų prastų muzikantų iš užsienio, nes turime daug savų. Tiesiog jiems reikia suteikti visas technologines priemones ir visas įmanomas galimybes. Jie tikrai gali sublizgėti. Pernai matėme ne vieną pasirodymą, kuris pakėlė nuo kėdžių. Ir šįkart bus lygiai taip pat, tik kur kas smarkiau“, – kalbėjo S.Urbonavičius-Samas.

Žvaigždės stebins pasirodymais

Pasak apdovanojimų transliacijos prodiuserio, antrą kartą nustebinti žiūrovą sunku, bet jie deda pastangas, kad taip įvyktų. Griebiasi naujausių technologijų, žada įspūdingų žvaigždžių pasirodymų, išdaigų su atlikėjais ir kitų smagių įvykių.

„Šįkart mes norime kuo mažiau banalių šnekų, daugiau dėmesio skirti kokybiškai muzikai, labiau susikoncentruoti į pasirodymus, – sakė S.Urbonavičius-Samas. - Paklausit, ar Selas bus? Aišku bus. Net kokie keturi Selai, ne mažiau. Šiais laikais turint 3D ir visas kitas technologijas, galim jų prigaminti, kiek norim.“

Jis užsiminė, kad jau dabar pradėti ruošti pasirodymai ir patikino, kad žiūrovai pamatys tai, ko dar nematė. Viena tokių atlikėjų, pasak jo, bus Džordana Butkutė.

„Pakylėta savo vestuvių ir visos tos nuotaikos. Įsivaizduokite, koks bus pasirodymas. Tokios Džordanos dar nematėte. Marijonas Mikutavičius su “G&G„ repuot pradėjo. Į senatvę žmogui norisi vis daugiau pasakyti. Ir taip jo muzikoj per daug teksto, bet dabar bus dar daugiau“, – juokdamasis kalbėjo S.Urbonavičius-Samas, kuris, kaip pats sakė, vėl įsiprašė į grupės BIX gretas ir per apdovanojimus parodys šį tą įspūdinga.

Svarbu būti įvertintam

Kaip visada šmaikšti Dovilė Filmanavičiūtė, grupės „Gerai Gerai & Miss Sheep“ vokalistė, spaudos konferencijoje atviravo, kad gauti statulėlę, kai ilgą laiką dirbi daug ir nuoširdžiai, yra labai svarbus momentas ir įvertinimas.

„Tas malonumas, kuris užlieja širdį, yra dvigubas dar ir dėl to, kad debiutantais būnama tik vieną kartą gyvenime. Visada sakiau ir sakysiu, kad nėra to menininko, kuris nenori būti įvertintas ir gauti šlovės bei tų saldžių spindulių ant didžiosios scenos“, – sakė praėjusiuose M.A.M.A. apdovanojimuose metų debiutante tapusios grupės vokalistė.

Apdovanojimų ceremonijos režisierius Kęstutis Jakštas neslėpė, kad tikslas yra padaryti gerą, žiūrovui nenuspėjamą beveik keturias valandas truksiantį renginį. Todėl visą darbą į tai ir koncentruoja.

Į 2013 m. sausio 11 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiančius muzikos apdovanojimus M.A.M.A. bilietais pradėta prekiauti jau vakar. Gruodžio pradžioje, kaip teigė organizatoriai, bus paskelbti pirmieji nominacijų pretendentų šešetukai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mh

mh portretas
ką kalbam? "Šįkart šį šou pamatys tikrai daug lietuvių. Nes šis šou ir yra skirtas lietuviams. Niekada nekviesim jokių lady gagų ir visokių kitų prastų muzikantų iš užsienio, nes turime daug savų"... reiškia gagos jau prastos, tik pagrok taip būsi samas-erelis

Stilius

Stilius portretas
a sel'as bus? :D

Stiliui

Stiliui portretas
nu taigi parašyta aiškiai: "be banalių kalbų" !
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių